domingo, 7 de marzo de 2010

El dilluns comença un intercanvi amb l'Escola Andorrana de Santa Coloma



En este primer intercanvi del nostre centre participen 13 alumnes de 3r d'ESO. El títol d'este intercanvi és: La biodiversitat a l'ecosistema mediterrani i els nostres arrels.
A este intercanvi participen quatre Escoles Associades a l'UNESCO: el nostre centre i el d'Andorra la Vella, Projectes Educatius de l'Ajuntament de València, i el CEMACAM Venta Mina. Les quatre desenrrotllen el Programa Mediterrani Occidental, els objectius del qual són:
- Aprofundir en el coneixement dels problemes ambientals de la subregió Mediterrània Occidental, i participar en la recerca de solucions.
- Col·laborar activament en la conservació i defensa del patrimoni natural i cultural mediterrani.
- Practicar la interculturalitat, la solidaritat i la cooperació entre les gents del Mediterrani, per al reforç d'una cultura de pau i tolerància.


Esta propera setmana, del 8 al 12 de març, estaran amb nosaltres els companys andorrans. Des de l'estudi de la biodiversitat a l'ecosistema mediterrani anirem este pròxim dimecres al Centre Mediambiental de Venta Mina a conéixer la biodiversitat existent al riu Bunyol, i el dijous, amb la col·laboració de Projectes Educatius de l'Ajuntament de València, farem un estudi mediambiental de l'horta de València i del Parc Natural de l'Albufera. També mitjançant la visita a l'Oceanogràfic de València el dimarts per la vesprada ens aproximarem a la biodiversitat dels mars i oceans del mòn.

No hay comentarios:

Publicar un comentario