sábado, 10 de abril de 2010

Avaluació La Hora del Planeta 2010



Més de mil milions de persones de tot el món van participar en la major campanya de sensibilització contra el canvi climàtic. L'apagada començava en les Illes Chatman (Nova Zelanda) i va acabar en les Illes Cook. A Espanya, 6 milions de ciutadans van apagar les llums durant la Hora del Planeta de WWF (World Wildlife Fund).

Amb l'Hora del Planeta, s'han aconseguit superar tots els rècords, implicant a més de 4.000 ciutats de 126 països. Però, a més, la massiva participació pública i la presència multitudinària de milions de persones en els carrers, confirmen que L'Hora del Planeta s'ha instaurat ja en el món com el moviment ciutadà de referència i símbol de la lluita contra canvi climàtic. Tot i que encara no es poden fer estimacions oficials, més de mil milions de persones van apagar les seues llums i es van unir a les propostes de WWF en eixa nit màgica en tot el món.

En nom del planeta, gràcies a tots els que participareu en este acte simbòlic. Ara es qüestió d'anar dia a dia cuidant el nostre medi ambient fent un consum responsable (utilitzar el transport públic, reciclar, reutilitzar, apagar els llums,...)

No hay comentarios:

Publicar un comentario