miércoles, 4 de junio de 2014

Eventos: Hui 4 de juny presentació de la Guia d’Alimentació Saludable. Cicle de cinema. 5 de juny.

Presentació de la Guia d’Alimentació Saludable al Octubre Centre de Cultura Contemporània.

4 de juny a les 19.00 hores
Octubre Centre de Cultura Contemporània
Carrer Sant Ferran 12
46001 València
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de sostenibilitat i Planificació i en el marc del programa Campus Sostenible, ha editat una breu Guia d’Alimentació Saludable a fi de promoure la dieta mediterrània entre la ciutadania. El document està articulat en 14 senzilles recomanacions per a adoptar un estil de vida saludable i previndre l’obesitat, les principals malalties cròniques i l’envelliment prematur.
La presentació anirà a càrrec de la Vicerectora de Sostenibilitat i Planificació i els professors de Medicina Preventiva i Salut Pública Dolors Corella i José Miguel Soriano.
Aquesta presentació compta amb el suport de l’Associació de Comerciants del Mercat Central, que oferiran una degustació de productes integrats en la dieta mediterrània.
Organitza: Programa Campus Sostenible, Càtedra de Divulgació de la Ciència-UCC+i, Espai Ciencia, ACPV, OCCC.

-----------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------


---------------------------------------------------------------------------------------------------

5 DE JUNY, JORNADA DE PORTES OBERTES AL BOTÀNIC

DIA D'ENTRADA GRATUÏTA
El Botànic obri novament les seues portes de forma gratuïta per celebrar amb tots vosaltres, el pròxim 5 de juny, el DIA DEL MEDI AMBIENT. Una jornada per gaudir del paisatge vegetal del Jardí,passejant sota l’ombra dels arbres monumentals i gaudir de la natura amb les diferents floracions que es van succeint al Botànic aquesta primavera.   
Però també un dia per reflexionar sobre la situació del nostre entorn, perquè és evident que el canvi climàtic està afectant als nostres ecosistemes, trencant el fràgil equilibri ecològic, i hem de deixar de mirar cap a un altre lloc. En aquest sentit, el lema escollit enguany per Nacions Unides per al Dia del Medi Ambient és “Eleva la teua veu, no el nivell del mar”.
I és que, t’imagines com seria el carrer on vius si s’incrementara significativament el nivell d’aigua dels oceans? No? Precisament eixe és un dels problemes, que ho veiem com alguna cosa llunyana.I per això vos recomanem plataformes com “World under water” on l’usuari podrà visualitzar una simulació del lloc on treballa, viu o va de vacances, si aquest problema s’agreujara seriosament. 
A més, quant a la crescuda del nivell del mar i altres riscos com a conseqüència del canvi climàtic, les illes seran les primeres afectades. Hàbitats de gran valor ecològic on viuen milers de persones que podrien arribar a desaparèixer. Per això també seran les protagonistes el pròxim 5 de juny. 
Vinga, reacciona i suma’t a les nombroses activitats que tindran lloc per tot el món pel Dia del Medi Ambient!
Més informació:
www.unep.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario