viernes, 4 de octubre de 2013

Eventos: 5 y 6 actividades a España y Europa por el Día de las Aves. 5 y 6: Cactus al Botánico. Actividades al PN Desert de les Palmes

SEO/BirdLife celebra este fin de semana el Día de las Aves con más de 500 actividades por toda España abiertas gratuitamente a la participación de cualquier ciudadano. Se trata de una oferta para todos los públicos y especialmente pensada para el ocio en familia, en la que se incluyen observación de aves, concursos, exposiciones, demostraciones de anillamiento ornitológico, talleres y juegos infantiles, cuentacuentos, colocación de cajas nido o paseos guiados por campos y parques.

Las aves son un indicador de calidad de vida para la UE 

http://www.seo.org/wp-content/uploads/2013/10/programa_dma2013.pdf

EuroBirdwatch, el mayor evento celebrado conjuntamente por todas las organizaciones pertenecientes a BirdLife en Europa, cumple su XX edición. Desde 1993 ha atraído a miles de visitantes, que participan en diversas actividades o que simplemente observan las aves en su ruta migratoria rumbo al sur. Este año, los socios de BirdLife de 33 países europeos y de Asia central invitan a la ciudadanía a observar la avifauna y a conocer interesantes aspectos sobre la migración y acerca de las amenazas que tienen que afrontar durante sus viajes. En la mayoría de los países, los asistentes encontrarán información y puntos de observación donde compartir sus experiencias y conocimientos sobre aves y migración.

 EuroBirdwatch13, veinte años con las aves migratorias

http://ebw2013.vtaky.sk/

-------------------------------

------------------------------------------------------------------

JORNADA DE CACTUS I SUCULENTES AL JARDÍ BOTÀNIC
TROBADA DE TARDOR
DIES: 5 I 6 D'OCTUBRE DEL 2013
DURANT TOT EL CAP DE SETMANA AL JARDÍ EXTERIOR
Activitats gratuïtes amb l'entrada al Jardí.
El Botànic acull una vegada més aquesta Jornada de cactus i suculentes organitzada per l’associació ACYS. Els amics dels cactus i altres plantes suculentes ens conviden a gaudir d’un cap de setmana tardorenc al Jardí amb diferents activitats per a tots els públics.
Podreu participar d’un intercanvi d’esqueixos i llavors, o de les visites guiades per la col·lecció de cactus del Jardí, però també visitar la mostra d’exemplars dels col·leccionistes convidats i recórrer l’exposició fotogràfica. I per als més menuts, vos proposem un concurs de dibuix i pintura d’allò més divertit amb lliurament de premis per als més originals.
A més, podrem aprendre a manipular-los i reproduir-los nosaltres mateixos amb l’expert Miguel Mestre, que ens ensenyarà a fer empelts i llavorers sense patir cap accident.
I per si caiguéreu en la temptació d’emportar-vos un a casa, trobareu durant tot el cap de setmana una secció permanent de venda de cactus a la plaça Carles Pau del Jardí.
Una estupenda oportunitat per a conèixer millor l'apassionant món dels cactus i les plantes suculentes, autèntics supervivents de les zones més àrides del planeta.
Més informació: acysvalencia.blogspot.com.es 
PROGRAMA DE LA JORNADA
DISSABTE 5 D'OCTUBRE
ESTUFA FREDA -  A PARTIR DE LES 11h
- Inauguració de la jornada amb la directora del Botànic, Isabel Mateu.
- Exposició de cactus i mostra fotogràfica
SALA CAVANILLES - DE 12 A 14H
- Intercanvi d'esqueixos i llavors per part dels assistents
- Demostració d'empelst i reproducció per llavors, a càrrec de Miguel Mestre
CASETA DEL ROMANÍ - A LES 18.30H
-Visita guiada per la col·lecció de cactus i suculentes del Jardí
DIUMENGE 6 D'OCTUBRE
ESTUFA FREDA - DE 11 A 13H
Concurs de dibuix i pintura de cactus per a xiquets. Dues categories, de fins a 8 anys i de 9 a 12 anys. Lliurament de premis per als guanyadors
CASETA DEL ROMANÍ - 12H
- Visita guiada per la col·lecció de cactus i suculentes del Jardí
DURANT TOT EL CAP DE SETMANA
- Venda de cactus a la plaça Carles Pau del Jardí

No hay comentarios:

Publicar un comentario