domingo, 29 de enero de 2012

Eventos: Dia de l'arbre al Botànic. Cicle pel·licules tema Visions de l'obessitat.



------------------------------------------------------------------------------
31 de gener: CELEBRA AMB EL BOTÀNIC EL DIA DE L'ARBRE

JORNADA DE PORTES OBERTES

El pròxim 31 de gener, amb motiu del Dia de l'Arbre de la Comunitat Valenciana, el Botànic obrirà les seues portes durant tot el dia de forma gratuïta, per a que tothom vinga a celebrar-lo sota l'ombra dels magnífics arbres centenaris que es conserven al Jardí.

Pel matí... a més de gaudir del paisatge hivernal del Jardí, podreu visitar l'hivernacle tropical recentment reformat amb les seues plantes tan exuberants i donar una volta per la zona de les plantes crasses que alegren el Jardí amb les seues floracions tan cridaneres. I si voleu aprendre una mica més sobre el desenvolupament sostenible no vos olvideu de passar per la mostra didàctica il·lustrada que trobareu a l'Estufa Freda.

Ja de vesprada... podreu participar d'una visita guiada molt especial pels arbres monumentals del Jardí que eixirà de la porta principal a les 16h. Aquesta visita formarà part de la Jornada organitzada pel MUVIM amb motiu de la seua exposició "En-Arborar!" on col·laboren diferentes institucions com el Jardí Botànic, IMELSA, l'Observatori d'Arbres Singulars de la Fundació Félix Rodríguez de la Fuente o el Consell Valencià de Cultura. Una iniciativa molt interessant a la que vos animem també a participar si esteu interessats en conèixer i protegir el ric patrimoni natural i cultural que són els Arbres Monumentals del nostre territori.

Per acabar la vetlada... vos proposem una nova cita amb els habituals concerts d'hivern de música clàssica. Una actuació de piano, celo i clarinet que començarà a les 19h a l'Auditori Joan Plaça i que també serà d'entrada gratuïta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario