sábado, 25 de enero de 2014

Eventos: Demà diumenge, visita guiada gratuïta al Jardí Botànic. Hasta el 23 de marzo exposición "Biomorfías".

DIA: 26 GENER 2014
L'ÚLTIM DIUMENGE DE CADA MES
Gaudeix del nostre paisatge hivernal amb les visites guiades gratuïtes pel Jardí, per a que no digueu que no coneixeu bé aquest espai verd al centre de la ciutat que és el Botànic de la Universitat de València. I és que, com cada últim diumenge de mes, aquest 26 de gener podreu afegir-vos a les visites guiades gratuïtes dirigides pel Gabinet de Didàctica del Botànic, que sortiran des de la porta principal del Jardí a les 11 i a les 12h.
La proposta de les visites guiades pretén que el públic, només abonant l’entrada al Jardí, tinga accés a una passejada guiada pels racons més interessants del Botànic. Aquest jardí amaga molt més del que sembla, col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, un umbracle. Però no només pel que fa a les plantes, també l’activitat del Jardí és molt extensa, i va des de la conservació a la didàctica, passant per la divulgació de la ciència i la investigació, detalls que no tothom coneix.
A més, vos animem a visitar també l’exposició fotogràfica “El árbol tras la lente organitzada per l’Associació Espanyola d’Arboricultura que podreu trobar a l’Estufa freda del Jardí, i la mostra “BIOMORFÍAS amb l’art abstracte inspirat en la natura de Gerardo Stübing, a la sala d’exposicions. 
INSCRIPCIÓ A LES VISITES EL MATEIX DIA A TAQUILLA:
Els interessats es podran apuntar per ordre d'arribada,  en abonar l'entrada al Jardí en taquilla. Hi hauran dues sessions una a les 11h i una altra a les 12h. No es podrà reservar plaça prèviament.
----------------------------------------------------------
ARTE ABSTRACTO DE GERARDO STÜBING
DEL 23 DE ENERO AL 23 DE MARZO DE 2014
SALA DE EXPOSICIONES DEL BOTÁNICO, ENTRADA GRATUITA
HORARIO: de lunes a domingo de 10 a 20h
El arte abstracto llega al Botánico con BIOMORFÍAS, una muestra de Gerardo Stübing que podréis visitar en la sala de exposiciones del Botánico hasta finales de marzo. Obra pictórica de gran formato inspirada en la morfología de las plantas y la armonía de los paisajes naturales.

Una explosión de texturas y colores donde el artista imprime diferentes emociones, sensaciones, experiencias, sueños… yendo más allá del referente orgánico de la propia imagen para despertar la curiosidad en el observador. Otra mirada al entorno natural que se estructura en tres seríasNaked, Skin y Landscapes.

Si con Naked, pasearemos por la estructura intrincada de las ramas desnudas de los árboles, con Skin estudiaremos la agrietada textura de sus cortezas que terminan rompiéndose para permitir el crecimiento en grosor de las ramas y el tronco. La última serie, Landscapes, es un recorrido por el imaginario cromático del artista vinculado a su larga trayectoria profesional en el campo de la ecología y la gestión medioambiental.

Y es que Stübing, es un profesor e investigador de la Universitat de València, que trabaja en el campo de la botánica y la farmacia, que encontró en el arte una nueva forma de acercarse al mundo vegetal e interaccionar con la naturaleza. Un científico que aprovecha su faceta más creativa para abrirse camino en el campo de las Bellas Artes con una obra de gran calidad visual que ya ha sido reconocida con diferentes premios en su corta carrera como artista.

BIOMORFÍAS, toda una experiencia visual que os invitamos a descubrir al Jardín Botánico. 
Más información en: www.psamos-arte.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario