lunes, 15 de marzo de 2010

Atenció al·lèrgics al pol·len


Foto: Miguel Muñoz

El dia 20 a les 17h 31 m (hora peninsular espanyola) arriba la primavera. I atenció els al·lèrgics: Les pluges caigudes a l'hivern presagien una primavera complicada per als al·lèrgics al pol·len en l'Espanya mediterrània, Castella-La Manxa, Castella i Lleó, l'interior de València i Múrcia, i Extremadura, segons les prediccions del Comité d'Aerobiologia de la Societat Espanyola d'Alergología i Immunologia Clínica (SEAIC.
Per a previndre els experts aconsellen que els pacients adopten mesures de prevenció, visiten a l'al·lergòleg abans que es manifesten els símptomes, prenguen correctament la medicació, i seguisquen els consells de protecció.


Foto: Wikipedia

En este sentit des de la web de l'Ajuntament de València del pol·len (www.valencia.es/polen), hi ha la possibilitat de rebre informació, via sms o e-mail quan els nivells de pol·len siguen alts en la ciutat, afavorint d'esta manera la prevenció de les aguditzacions al·lèrgiques i la posada en marxa de les mesures oportunes per a evitar la seua exposició.
Per a rebre esta informació per sms i e-mail, els interessats hauran d'omplir la sol·licitud que trobaran en esta web, en l'apartat: alertes sanitàries/ Registre municipal de demandants d'alertes sanitàries de l'Ajuntament de València/ sol·licitud d'inscripció / renovació.
L'interessat/da haurà d'omplir les dades obligatòries: any de naixement, sexe i almenys completant la informació d'una de les dos opcions d'enviament (número de mòbil i/o direcció d'e-mail). Després ha de seleccionar el pol·len a què és sensible i del que vol rebre informació.
Estos avisos d'alertes són el resultat d'un pronòstic basat en la informació proporcionada per un mostratge aerobiológico de pol·len amb captadors volumètrics, observacions fenológicas (inici de floració, duració del pol·len produït...), informació meteorològica, etc. i per això són totalment fiables i poden ser molt útils per als al·lèrgics.


Evolució de les concentracions de pol·len de Cupresàcies al llarg de l'any en la ciutat de València.
Font: Web de l'Ajuntament de València del pol·len

No hay comentarios:

Publicar un comentario