martes, 4 de abril de 2017

Eventos: Convocado concurso de vídeos en Reservas de la Biosfera: VIDEOSFERA 2017. Del 5 al 7 de abril: LOS CIEN MEJORES ESPECIALISTAS EN CAMBIO CLIMÁTICO DE EUROPA SE REÚNEN POR PRIMERA VEZ EN LAS NAVES. JORNADA DE FOTOGRAFIA DE NATURA AMB ANTONIO LIÉBANA



LOS CIEN MEJORES ESPECIALISTAS EN CAMBIO CLIMÁTICO DE EUROPA SE REÚNEN POR PRIMERA VEZ EN LAS NAVES

Convocado concurso de vídeos en Reservas de la Biosfera: VIDEOSFERA 2017

 JORNADA DE FOTOGRAFIA DE NATURA AMB ANTONIO LIÉBANA

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "ÁFRICA"

DIA: 8 ABRIL 2017
HORA: 
de 10.30 presentació llibre, 16.30 xerrada
LLOC: 
Auditori Joan Plaça 
ENTRADA: gratuïta, aforament limitat 
El pròxim 8 de abril, la fotografia de natura arriba de nou al Botànic mitjançant una jornada amb l’especialista Antonio Liébana, de la mà de Foro Valencia Foto i Diafragma 00 Manises.
Un acte de caràcter gratuït on el fotògraf de Salamanca presentarà, pel matí, el seu últim projecte “África”. Un magnífic llibre que recull impactants imatges i vivències dels seus nombrosos viatges al salvatge continent. Durant la presentació podrem descobrir tots els secrets de les seues travessíes i gaudirem de la projecció d’un documental. I per a acabar, de vesprada, podrem participar de la xerrada i projecció “Procés creatiu del fotògraf de natura”, una sessió dinàmica on aprendre i participar. 
I és que Liébana, amb més de 15 anys d’experiència als camps de la publicitat, els viatges, l’arquitectura i la natura, admet que les temàtiques que més li apassionen són les relacionades amb el medi ambient i la protecció dels espais naturals, havent treballat per a mitjans tan prestigiosos com National Geographic, Deviajes o Visión salvaje.
Empapa’t de natura a l’Auditori Joan Plaça del Botànic! No cal apuntar-se prèviament, l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

MÉS INFORMACIÓ


Converses a l’Espai Ciència 2017
Investigació científica per millorar la nostra vida
Data: 06.04.2017
Hora: 19.00 h
Lloc: a la sala d'actes  OCCC  C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València


"La periodista Reis Juan condueix un programa de ràdio sense ràdio,
amb el suport tècnic de Pepe Moreno."

Andreu Escrivà
Ambientòleg, doctor en Biodiversitat i divulgador ambiental. Autor del llibre Encara no és tard: claus per a entendre i aturar el canvi climàtic (Bromera/PUV, 2017).

Andreu Escrivà Garcia és llicenciat en Ciències Ambientals, Màster en Biodiversitat i Conservació d’Ecosistemes, i Doctor en Biodiversitat per la Universitat de València. Actualment forma part del Comitè d’Experts en Canvi Climàtic de la Comunitat Valenciana. A més de les obligacions professionals, exerceix de divulgador ambiental i científic, sempre amb el propòsit de sensibilitzar sobre la problemàtica del canvi climàtic. És autor dels blogs Ciència i Política, dedicat a l’actualitat ambiental valenciana, i No es tarde, entorn al canvi climàtic. Ha publicat articles en mitjans com Saó, Mètode o Levante-EMV, i col·labora de forma ocasional en programes de ràdio i TV. Fou el guanyador del XXII Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General amb Encara no és tard: claus per entendre i aturar el canvi climàtic(Bromera/PUV, 2017).

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Càtedra de Divulgació de la Ciència/Unitat de Cultura Científica de la Universitat de València, amb el suport del CSIC. Col·laboren en aquesta activitat: Llibreria 3i4, Vilaweb, cartellera Turia i revista Mètode.

Data: 06.04.2017
Hora: 19.00 h
Lloc: a la sala d'actes  OCCC  C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València

No hay comentarios:

Publicar un comentario