viernes, 3 de junio de 2011

Eventos: Este diumenge al Botànic xerrada teòric-pràctica "Cens de Rata d'aigua".


CONFERÈNCIES DE LA FUNDACIÓ LIMNE 2011

Dia: 5 junio 2011 Lloc i hora: Sala Cavanilles, 10h

Entrada gratuïta previa inscripció, aforament limitat. Cal confirmar assistència cridant al 963156841 o enviant un correu electrònic a limne@limne.org, indicant la disponibilitat de vehicle per traslladar-se al camp.

Continua al Jardí Botànic el Cicle anual de Confèrencies de la Fundació Limne amb l’objectiu de fomentar la conservació dels ecosistemas fluvials.

El pròxim diumenge 5 de juny, dia del medi ambient, podreu asistir a la xerrada teòric-pràctica "Cens de Rata d'aigua" a càrrec de Jorge Crespo Martínez, del Centre de Recuperació de Fauna "La Granja" del Saler. L'objectiu és col·laborar amb el Sondeig Nacional d'Arvicola sapidus, que organitza el SECEM i que al territori valencià està coordinat per Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge.

Després de la part teòrica, que serà impartida a la Sala Cavanilles del Botànic, continuarem la jornada al riu Túria on es desenvoluparà el cens de la rata d'aigua. Recomanem als participants que es porten botes d'aigua ja que la sessió pràctica serà dins l'aigua.

Col·laboren Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, Jardí Botànic de la Universitat de València, CIEF, AVINENÇA i FUNDAR.

Més informació a:

www.limne.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario