domingo, 26 de marzo de 2017

Eventos: 8 D'ABRIL: JORNADA DE FOTOGRAFIA DE NATURA AMB ANTONIO LIÉBANA. CICLE DE PRESENTACIONS AL JARDÍ BOTÀNIOC AMB LA LLIBRERIA PATAGONIA

El pròxim dimecres 29 de març es presentarà Islas Columbretes, un viaje a la tierra de las serpientes.Una guia de natura sobre aquest paradís proper que tots hauríem de visitar almenys una vegada en la vida, que es descriu com a una aventura educativa pel Mediterrani i les seues fascinants criatures.  A l’acte assistirà l’autor, Gerardo Rios, doctor en biologia i antic guarda de les illes, a més del cap del Servei de Vida Silvestre de la Conselleria de Infraestructures, Territori i Medi Ambient i exdirector de la Reserva Natural, Juan Jiménez.  
Per altra banda, el dimarts 4 d’abril, serà el torn del Mapa de la Serra d’Espadà de Tossal cartografies. Una guia i doble mapa a escala 1/30000 del parc natural, amb centenars de rutes i camins de muntanya des de la Vilavella fins al Collado de Arenillas,  que conformen la coneguda GR36. Un conjunt geogràfic encisador amb un patrimoni natural i cultural únic. Durant la presentació, parlarem amb l’autor, Òscar Arnau Juan, i diferents col·laboradors que coneixen ben a prop la Serra d’Espadà.
I per acabar, dimarts 11 d’abril, un homenatge a la trajectòria de Rafael Cebrián, autor de nombrosos títols relacionats amb l’excursionisme i les muntanyes valencianes, aprofitant la presentació del seu últim llibre Valencia musulmana. Alquerías fortificadas y torres defensivas. Elements arquitectònics que van protegir la riquesa de l’horta valenciana davant els exèrcits de la Corona d'Aragó al segle XIII i que hui en dia formen part del nostre llegat històric-cultural.
Les presentacions seran sempre a les 19.30h en l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic. L’entrada serà gratuïta i l’aforament limitat. 

 8 D'ABRIL: JORNADA DE FOTOGRAFIA DE NATURA AMB ANTONIO LIÉBANA

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "ÁFRICA"

DIA: 8 ABRIL 2017
HORA: 
de 10.30 presentació llibre, 16.30 xerrada
LLOC: 
Auditori Joan Plaça 
ENTRADA: gratuïta, aforament limitat 
El pròxim 8 de abril, la fotografia de natura arriba de nou al Botànic mitjançant una jornada amb l’especialista Antonio Liébana, de la mà de Foro Valencia Foto i Diafragma 00 Manises.
Un acte de caràcter gratuït on el fotògraf de Salamanca presentarà, pel matí, el seu últim projecte “África”. Un magnífic llibre que recull impactants imatges i vivències dels seus nombrosos viatges al salvatge continent. Durant la presentació podrem descobrir tots els secrets de les seues travessíes i gaudirem de la projecció d’un documental. I per a acabar, de vesprada, podrem participar de la xerrada i projecció “Procés creatiu del fotògraf de natura”, una sessió dinàmica on aprendre i participar. 
I és que Liébana, amb més de 15 anys d’experiència als camps de la publicitat, els viatges, l’arquitectura i la natura, admet que les temàtiques que més li apassionen són les relacionades amb el medi ambient i la protecció dels espais naturals, havent treballat per a mitjans tan prestigiosos com National Geographic, Deviajes o Visión salvaje.
Empapa’t de natura a l’Auditori Joan Plaça del Botànic! No cal apuntar-se prèviament, l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

MÉS INFORMACIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario