¿Podem viure sense transgènics?
per José Miguel Mulet,
profesor de Biotecnología de la Universidad Politécnica de Valencia.
Data: 11 de juny de 2014
hora: 19.00 h
Lloc: Seu de la Fundación Cañada Blanch
c/ Jorge Juan 4 (Valencia)
Quines són les crítiques a l'ús d'esta tecnologia?
Data: 11 de juny de 2014
hora: 19.00 h
Lloc: Seu de la Fundación Cañada Blanch
c/ Jorge Juan 4 (Valencia)
Quines són les crítiques a l'ús d'esta tecnologia?
------------------------------------------------------------------
CICLE
"CIENTIFICS LLETRAFERITS"
Els límits de la ciència
Els límits de la ciència
Conferència "Els
límits de la ciència", a càrrec de Salvador Macip, metge,
científic i escriptor. Professor del Departament de Bioquímica, Universitat de
Leicester
data: 11 de juny de 2014
hora: 19.00
Lloc: Aula 1 de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània
C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99
hora: 19.00
Lloc: Aula 1 de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània
C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99
---------------------------------------------------------------
LA CARA OCULTA DEL SISTEMA ALIMENTARI. QUÈ PODEM FER I QUINES ALTERNATIVES TENIM?
CONFERÈNCIES DEL BOTÀNIC 2014
DIA: DIMECRES, 11 JUNY 2014
XERRADA EN VALENCIÀAuditori Joan Plaça del Botànic, 19h.Entrada lliure i aforament limitat
Continuem amb el Cicle de conferències del Botànic 2014, que enguany forma part de la campanya anual d'activitats El valor de les llavors. Xerrades temàtiques per a reivindicar el paper dels sements a la ciència, l'agricultura, l'etnologia i l'activisme.
ESTHER VIVASPeriodista i investigadora en polítiques agrícoles i alimentàries
RESUM DE LA CONFERÈNCIA
El sistema agrícola i alimentari no funciona. Vivim en un món que condemna milions de persones a la fam mentre diàriament es llencen tones de menjar, que fa desaparèixer la pagesia de les nostres terres, que acaba amb la diversitat agrícola i que, a més, ens posa malalts. Què podem fer? Cal destapar el cantó fosc de l'actual model de producció, distribució i consum d'aliments, i plantejar alternatives en el marc de la sobirania alimentària i el consum crític.
El sistema agrícola i alimentari no funciona. Vivim en un món que condemna milions de persones a la fam mentre diàriament es llencen tones de menjar, que fa desaparèixer la pagesia de les nostres terres, que acaba amb la diversitat agrícola i que, a més, ens posa malalts. Què podem fer? Cal destapar el cantó fosc de l'actual model de producció, distribució i consum d'aliments, i plantejar alternatives en el marc de la sobirania alimentària i el consum crític.
Esther Vivas és periodista i investigadora en polítiques agrícoles i alimentàries, i ha publicat diferents llibres sobre aquestes temàtiques. Entre d’altres títols, és coautora del llibre Supermercados, no gracias (Icaria ed., 2007), Del campo al plato (Icaria ed., 2009) i recentment ha publicat Sense por (Icaria ed., 2013), on conversa amb Teresa Forcades.
No hay comentarios:
Publicar un comentario