miércoles, 1 de diciembre de 2010

Eventos: 'Institut López Piñero organitza una exposició sobre els 100 anys de lluita contra la lepra del Sanatori de Fontilles



L'Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero inaugura demà dijous 2 de desembre, a les 19:30 hores, l'exposició Fontilles, 100 anys lluitant per un món sense lepra, coordinada pel Vice-rectorat d'Arts, Cultura i Patrimoni de la Universitat de València i organitzada pel Centre d'Estudis i Investigacions comarcals Alfons el Vell de Gandia i l'Associació Fontilles. L'exposició, patrocinada per Bancaixa, ve acompanyada d'una sèrie de conferències i la projecció de diverses pel·lícules sobre la malaltia i la seua realitat. Es podrà visitar en el Palau de Cerveró, seu de l'institut (Plaça de Cisneros, 4 de València) de dilluns a divendres de 9 a 20 hores, fins al pròxim 27 de febrer del 2011.
L'exposició reunix, per primera vegada, dos mostres realitzades pel Centre Alfons el Vell de Gandia i l'Associació Fontilles sobre la història de la Colònia-Sanatori de Fontilles i la lluita contra la malaltia de la lepra. Apuntales, oferix la possibilitat de realitzar visites guiades.
A la inauguració està prevista l'assistència d'Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València.

No hay comentarios:

Publicar un comentario