martes, 1 de febrero de 2011

Guía de actividades del Ayuntamiento de Valencia y Eventos


A partir de hoy y la dirección que aparece a continuación está disponible la Guía de Actividades del próximo trimestre del Ayuntamiento de Valencia para niños y jóvenes de 3 a 35 años:
http://www.juventud-valencia.es/index.asp?idioma=cast&acc=false&ruta=/contenido/formacion/cont_plan.asp&menu=Ap2_Sec2&subsec=Ap2_Sec2_Subsec5
Son un total de 6.020 plazas, que se reparten en 10 áreas: Artesanía, Cultura, Desarrollo Personal, Empleo, Idiomas y Formación, Los “Findes” de Juventud, Medio Ambiente, Salud y Alimentación, Solidaridad e Igualdad, y Tiempo Libre.


INAUGURACIÓ AL JARDÍ BOTÀNIC DE L'EXPOSICIÓ MostraSOS: PRÒXIM DIJOUS 3 DE FEBRER, A LES 19H

Per tercer any consecutiu arriba al Botànic l'exposició MostraSOS que recull les obres seleccionades del concurs fotogràfic d'àmbit nacional "SOStenibilitat", organitzat per la falla Borrull Dr. Peset Cervera i la Fundació Divina Pastora.

Naturalesa en estat pur, canvi climàtic, noves tecnologies, ecologia,... concurs artístic de temàtica molt àmplia, però amb un fil en comú "conscienciar sobre la necessitat de treballar per un planeta més sostenible i un món més habitable, a nivell ambiental, econòmic i social".

Les 30 obres seleccionades per un jurat expert, seran les que formen part de la MostraSOS que s'inaugurarà el pròxim 3 de febrer en la sala d'exposicions del Jardí. El mateix dia, s'entregaran els premis als guanyadors del concurs. També, sense oblidar el lema general de sostenibilitat, l'Ajuntament de Valencia otorgarà un any més els premis "Tribunal de les Aïgues" a les obres que ressalten la necessitat de la natura per l'aigua. Per últim hi haurà un premi especial destinat a aquella obra que millor represente la temàtica sostenible dins d'una comissió fallera, amb l'objectiu de mostrar la sensibilitat dels fallers pel respecte al medi ambient.

DIJOUS 10 DE FEBRER
CONFERÈNCIA
Sala Charles Darwin,
Aulari Interfacultatiu,
Campus de Burjassot-Paterna,
12.30 hores
QUÈ ENS DIUEN ELS GENOMES D'ESPÈCIES HUMANES EXTINGIDES?
Carles Lalueza-Fox (Institut de Biologia Evolutiva, UPF-CSIC, Barcelona)

No hay comentarios:

Publicar un comentario