jueves, 16 de octubre de 2014

Eventos: Hui dia 16, Radiografia urgent de les Malalties Rares (ER)


Radiografia urgent de les Malalties Rares (ER)


Data:16 d'octubre de 2014 de 19:00 a 21:00. Dijous.
Lloc de realització:Aula Magna. La Nau (Universitat, 2)
Descripció:
Claustre obert
Radiografia urgent de les Malalties Rares (ER).
Participen:
Mercedes Navarro, periodista i redactora de la Revista Española de Cirugía Osteoarticular (RECO): Les malalties rares en els mitjans de comunicació.
Rafael Fernández-Delgado, professor titular del Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia de la Universitat de València: L'atenció a les malalties rares en unitats de referència.
Federico Pallardó, Degà de la Facultat de Medicina i Odontologia, i catedràtic de Fisiologia de la Universitat de València: Docència i investigació en malalties rares.
Almudena Amaya, representant de la Federació Espanyola de Malalties Rares a la Comunitat Valenciana: El punt de vista dels pacients i de les famílies en malalties poc freqüents.
Presenta:
Francisco Dasí, Investigador "Miguel Servet" de la Fundació per a la Investigació de l'Hospital Clínic Universitari de València / IIS INCLIVA, professor de Fisiologia de la Universitat de València.
Modera:
Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València.
Entrada lliure, aforament limitat a la capacitat de la sala.
La conferència es retransmetrà en directe per la Televisió de la Universitat per Internet, Mediauni (mediauni.uv.es/tv) i es podrà consultar l'arxiu audiovisual en el Canal cultura del mateix mitjà
Organitza:
Fundació per a la Investigació de l’Hospital Clínic Universitari de València/IIS INCLIVA, i Vicerectorat de Cultura i Igualtat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario