martes, 7 de octubre de 2014

Eventos: Hui dia 7 s'inicia el cicle documental "El valor de les llavors" al Jardí Botànic.

CICLE DE DOCUMENTALS. DEL 7 AL 28 D'OCTUBRE DE 2014

El cinema és la pròxima parada del Valor dels llavors, el cicle d'activitats que el Botànic ha preparat per a enguany 2014. De la mateixa forma que les llavors es desprenen de la planta per a iniciar un espectacular recorregut cap a un lloc nou on germinar, vos convidem a viatjar amb nosaltres a través d'una sèrie de documentals que parlaran, d'una banda, de la importància de la conservació de les llavors en el camp agrícola, davant la creixent pèrdua de biodiversitat per la desaparició de varietats tradicionals i les noves patents vegetals. I per una altra, de la problemàtica d'un paisatge tan amenaçat per a nosaltres com és el de l'horta, que en els últims anys s'ha convertit a més en bressol de nous projectes de gestió de recursos i de moviments socials.

A més, inspirats per aqueix esperit participatiu, enguany volem que el públic també puga implicar-se activament en la difusió del missatge a través de sessions de tuit in vivo, amb un premi especial per al qui haja captat millor l'esperit del Valor dels llavors en tan sols 140 caràcters.

SESSIONS DE TUIT IN VIVO

ON? Les projeccions tindran lloc tots els dimarts d'octubre a les 19h en l'Auditori de Joan Plaça del Botànic
COM PARTICIPAR? Només heu de vindre a veure els documentals i tuitejar amb el hashtag #valorllavors, durant el moment de la projecció, aquells missatges que vagen captant la vostra atenció perquè la resta del món puga escoltar-los. La frase que aconseguisca més retuits durant tot el cicle serà la guanyadora. Només es tindran en compte els tuits publicats de 19 a 21h en cadascuna de les sessions, els retuits queden fora d'aqueix marge i es tancarà el concurs el dia 31 d'octubre a les 12h.
I QUIN ÉS EL PREMI? El guanyador rebrà una experiència botànica completa, que inclourà un abonament anual al Jardí, dues places per a una excursió amb Fil per Randa al Paratge Natural L’Assut, a Túejar, caracteritzat pel seu espectacular paisatge tardorenc de ribera i un parell d'entrades per a un dels concerts que organitza el Jardí Botànic durant aquest segon semestre de l'any, a triar.

PROGRAMACIÓ DEL CICLE DE DOCUMENTALS

No hay comentarios:

Publicar un comentario