domingo, 1 de mayo de 2016

Eventos hoy domingo: Presentació de les novetats de Divulgació Científica de la Càtedra, aquest diumenge a la Fira del Llibre de València

La Universitat presenta 25 novetats en la 51 Fira del Llibre de València, on la institució ocupa les casetes 29 i 30, en la ubicació tradicional de la Fira, als Jardins de Vivers. A més de les 25 novetats, es podran trobar coedicions i diferents obres i revistes de centres i departaments. Aquest diumenge es presenten les novetats de Divulgació Científica de la Càtedra.
En les casetes de la Universitat es troba també el fons editorial de les universitats de la Xarxa Vives d'Universitats, així com d’una selecció de les novetats universitàries presents a La Llibreria de la Universitat.
Aquest diumenge, 1 de maig, a les 11 hores, a la Sala Museu 1, presentació de les novetats de Divulgació Científica: ‘Creadors de futur: ciència per a millorar el món’, de Pedro Gómez; i ‘Repensar el cerebro. Secretos de la Neurociencia / Descobrint el cervell’, d’Antonio Rial. Hi intervindran: Pedro Gómez, autor; Antonio Rial, autor; i Fernando Sapiña, director de les col·leccions Sense Fronteres / Sin Fronteras.
Sense Fronteres / Sin Fronteras és una col·lecció pionera en l’àmbit de divulgació dins el domini lingüístic català. “El seu propòsit és donar informació general de temes d’actualitat sobre ciència i tecnologia, al públic general, però especialment a estudiants de Secundària i Batxillerat”, ha dit Fernando Sapiña.

No hay comentarios:

Publicar un comentario