sábado, 6 de noviembre de 2010

Naix la primera revista de l'Albufera

Este pròxim divendres, 12, els alumnes de 2n d'ESO visitaran el Parc Natural de l'Albufera. I justament a una setmana vista, naix la primera revista de l'Albufera: “Seducció Ambiental. La revista de participació ciutadana de l'albuferadevalencia”. El parc Natural mereixia tindre una revista periòdica que posara en valor els principals atractius d'este entorn protegit i servira de plataforma per a donar visibilitat a tots els col·lectius i institucions que treballen en ell. I no sols això. La revista, editada pel Servici Devesa Albufera en el marc del projecte LIFE+ Seducció Ambiental, serà a més la primera publicació feta per a i pels usuaris de l'Albufera.

En les seues 16 pàgines, plantejades amb un atractiu disseny en la línia de la resta del projecte, es donarà veu a tots els ciutadans i col·lectius relacionats amb el parc Natural. El nostre compromís amb la Comissió Europea és que el 50% dels continguts de la revista provinguen de contribucions externes. Qualsevol ciutadà que vullga participar-hi pot enviar els seus articles a revista@albuferadevalencia.com.
La revista “Seducció Ambiental” és gratuïta i trimestral, i els seus 25.000 exemplars de cada nombre estaran disponibles en pràcticament qualsevol part del parc Natural i en diferents punts d'interés de València. També es pot arreplegar en l'Oficina de Promoció Ambiental situada en els Vivers municipals d'El Saler, en horari de matins de dilluns a divendres. A més, qui ho desitge se la pot descarregar en format PDF de la pàgina web www.albuferadevalencia.com en l'apartat Material Multimèdia.

Pots trobar estos dos enllaços al nostre blog Biovedruna: vore "Enlaces Ecología".
Fotos: Visita de 3r d'ESO a l'Albufera durant un intercanvi amb una escola d'Andorra. Miguel Muñoz.

No hay comentarios:

Publicar un comentario