miércoles, 19 de noviembre de 2014

Eventos: Hui, presentació del llibre "Durmiendo con lobos"

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE FOTOGRÀFIC D’ANDONI CANELAORGANITZA LLIBRERIA PATAGONIA
DIA: 19 NOVEMBRE 2014
AUDITORI JOAN PLAÇA, 19.30 HENTRADA GRATUÏTA, AFORAMENT LIMITAT
Aquest dimecres de vesprada, el Botànic acull la presentació del llibre Durmiendo con lobos a càrrec de la Llibreria Patagonia. Extraordinari projecte visual del conegut fotògraf de natura Andoni Canela, que ens mostra la màgia del llop, aquest animal salvatge, mític i misteriós, emblema dels boscos ibèrics.
Una publicació que reuneix més de 20 anys de fotografies amb narracions dels moments més emocionants contats de primera mà pel fotògraf i textos de l’especialista en conservació del llop, Juan Carlos Blanco, que tractaran aspectes de la biologia i la conservació d’aquest mamífer protegit en Espanya. I és que la figura del llop, al nostre territori, va estar durant dècades molt estigmatitzada, cosa que el va portar fins i tot a estar a la vora de l’extinció. 
La reunión de una manada de doce lobos, la madre loba alimentando a los cachorros, un lobo atravesando la nieve en invierno, el juego frenético de los lobeznos en el bosque… Amaneceres, atardeceres y miles de horas esperando su presencia; noche tras noche soñando con sus aullidos. Tot allò, als paisatges més agrests de la Península, les muntanyes de Riaño, la Serra de la Colobra, les muntanyes gallegues i el formidable entorn dels Becs d'Europa. 
El navarro Andoni Canela és un excel·lent fotògraf de natura amb més de 20 anys d'experiència que ha col·laborat amb publicacions tan prestigioses  com National Geographic, Geo, BBC Wildlife, La Vanguardia, El País, The Times, Newsweek o Terra Sauvage, entre altres. A més, compta ja amb una dotzena de llibres sobre fauna salvatge, la seua gran passió, publicats per tot el món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario