sábado, 21 de enero de 2017

Eventos: Diumenge 29 de gener, al Jardí Botànic: JORNADA ESPECIAL: ART AL JARDÍ, LITERALMENT!

El proper diumenge dia 29 de gener, el Botànic acull una jornada especial titulada Art al Jardí amb l’objectiu d’explorar els enriquidors vincles entre art i natura.  Amb aquesta jornada, posem el punt i final a l’exposició Art al Jardí, que ha estat amb nosaltres des del passat 12 de novembre, en què la creativitat es posa al servei de la ciència i la investigació.
Durant tot el dia, tindrem una jornada de portes obertes en què el públic assistent podrà gaudir dels colors que ens ofereix l’hivern del nostre Jardí així com participar de les següents activitats:
- Experimenta en pròpia pell el diàleg entre art i natura amb el taller impartit per Salir con Arte en què reproduirem l'obra de Carmen van den Eynde que forma part de la mostra Art al Jardí. Salir con Arte és una comunitat d'artistes i professionals que, en col·laboració amb bars i cafeteries de més de 20 de ciutats, treballen amb il·lusió i molt d'amor a l'art per apropar la pintura a persones sense experiència.  Així, ens proposen abandonar la rutina i deixar un espai de dues hores a la pintura! En aquest temps crearàs un quadre que podràs emportar-te a casa per presumir d’ell.
- Visita guiada pel Jardí i l’exposició Art al Jardí de la mà del Gabinet de Didàctica i de les comissàries de la mostra, Almudena Armenta i Teresa Guerrero, respectivament. Hi haurà dos torns, a les 11 h i a les 12 h, amb places limitades que s’adjudicaran per rigorós ordre de reserva en la taquilla del Jardí el mateix diumenge dia 29 de gener.
- Visita lliurement el Botànic i l’exposició, ubicada a la Sala Hort de Tramoieres i l’Estufa Freda, al teu ritme. Recorda que l’entrada és gratuïta durant la jornada de hui i que és l’últim dia per a gaudir de l’exposició Art al Jardí.
La mostra Art al Jardí és una proposta del grup d’investigació Arte, Ciencia y Naturaleza, format per professorat de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Complutense de Madrid, amb què ens apropen una visió innovadora del món de la botànica. Així, amb les obres exposades ens proposen interpretacions artístiques del món vegetal fruit de diversos projectes duts a terme a institucions com el CSIC o el Reial Jardí Botànic de Madrid junt amb obres inèdites realitzades expressament per al Botànic. A més, també s’ha celebrat un Cicle de Conferències en què s’han explorat els diferents vincles entre art i món vegetal, amb un caràcter científic, filosòfic i estètic. La natura, protagonista indiscutible d’Art al Jardí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario