lunes, 27 de febrero de 2017

Eventos: Activitats al mes de març als Parcs Naturals de la CV. El 2 de març arranca el cicle ‘Converses a l’Espai Ciència 2017’

En el mes de març et convidem a conèixer la riquesa dels nostres parcs naturals a través d'interessants activitats en cadascun d'ells i relacionades amb l'aigua per a celebrar el Dia Mundial de l'Aigua. 

Aprèn amb nosaltres els xicotets gestos que ajuden a reduir el consum d'aigua, coneix la forma en què l'aigua modela el paisatge i com l'aigua sosté la vida.


El cicle ‘Converses a l’Espai Ciència 2017’ arranca el dijous 2 de març amb l’experta en dieta mediterrània Dolors Corella

Dolors Corella, catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València, inicia aquest dijous 2 de març a les 19 hores el cicle ‘Converses a l’Espai Ciència 2017’, una proposta per a difondre la investigació científica que consisteix en un programa de radio sense ràdio i que té lloc a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. Al cicle també participaran l’ambientòleg Andreu Escrivà (6 d’abril), el professor d’investigació del CSIC Toni Granell (11 de maig) i la biòloga Consuelo Guerri (8 de juny).

Data: 02.03.2017 Hora: 19.00h
Lloc: 
sala d'actes de L’OCCC
C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99

Les Converses a l’Espai Ciència són un espai conduït per la periodista Reis Juan, i que compta amb el suport tècnic de Pepe Moreno. Totes les activitats previstes en el cicle es realitzen a les 19 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario