viernes, 17 de febrero de 2017

Eventos: Hui divendres, conferència de la meteoròloga Mònica López, a la Facultat de Matemàtiques

Mònica López
Mònica López, cap de l’Àrea de la Informació Meteorològica de Televisió Espanyola (TVE) oferirà la conferència ‘Si no plou, plourà’. Serà demà divendres 17 de febrer, a les 12 hores, a la sala Darwin de l'Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot. La xarrada s’emmarca en els actes de celebració del Cinquantenari dels estudis d’aquesta matèria a la Universitat de València.
La conferència que oferirà Mònica López forma part del cicle ‘Com ens veuen: les Matemàtiques des de l’altra vora’.
Mònica López Moyano és Llicenciada en Física per la Universitat de Barcelona, amb l'especialitat de Física de la Terra i del Cosmos.  Experta comunicadora d'informació meteorològica, amb quasi 20 anys de professió, és la cap de l'Àrea de l’Oratge de Televisió Espanyola des de 2008 i dirigeix i presenta l'espai de l’Oratge de l'edició nit en TVE-1. És presidenta de l'Associació de Comunicadors de Meteorologia (ACOMET) i docent en cursos especialitzats de meteorologia i cursos de locució i comunicació. Té el màster en Anàlisi Política per la Universitat Oberta de Catalunya. 
Els darrers anys ha centrat els seus esforços en la comunicació de la meteorologia, sobretot en temes de temps sever, quan les mesures d'autoprotecció del ciutadà són crucials per a salvaguardar les seues vides.

No hay comentarios:

Publicar un comentario