sábado, 20 de febrero de 2016

Eventos: Demà diumenge trobada d'intercanvi de llavors al Jardí Botànic, i al Museu de Prehistòria: Muerte en la prehistoria. ¿Operaciones quirúrgicas en la prehistoria?

TROBADA D'INTERCANVI DE LLAVORS

ORGANITZA LLAVORS D'ACÍ
DIA: 21 FEBRER 2016
A L'UMBRACLE DEL BOTÀNIC, DE 11.30 A 13.30H
ACTIVITAT GRATUÏTA AMB L'ENTRADA AL JARDÍ
L’Associació Llavors d’Ací presenta una nova edició de la Trobada d’Intercanvi de Llavors Tradicionals al Jardí Botànic. La jornada tindrà lloc el proper diumenge 21 de febrer d'11.30 a 13.30h, a l’Umbracle del Jardí.
Els intercanvis de llavors són una estratègia local que ha mostrat una gran eficàcia per a frenar una de les principals amenaces de la humanitat, la pèrdua de biodiversitat. Les nostres varietats agràries tendeixen a desaparèixer davant la pressió de la uniformitat genètica que imposen les grans multinacionals. Sabors, olors, salut, un patrimoni de gran importància i pel que treballa Llavors d’Ací promocionant i conservant la diversitat agrària a les terres valencianes.
A la trobada podrem passejar per la secció dedicada a l’intercanvi de llavors, espai per compartir, intercanviar material i sobretot provar altres varietats de llavors locals que ja no es troben fàcilment, per fomentar així el seu ús. En aquesta tasca conservacionista es pot implicar tothom que tinga un hort familiar, un xicotet tros de terra o fins i tot els que fan horts al balcó. Si no teniu llavors no passa res, ja les portareu l'any que ve i de segur que no vos anireu amb les mans buides.
Participeu d'aquesta jornada on podras adquirir una nova consciència de la producció agrícola ecològica!

MÉS INFORMACIÓ


Muerte en la prehistoria. ¿Operaciones quirúrgicas en la prehistoria?
Una de las operaciones más antiguas y de la que tenemos evidencias es la trepanación. ¿Sabes en qué consistía? ¿Por qué crees que se hacía? ¿Sabías que muchos “enfermos” conseguían sobrevivir? Ven a la Biblioteca Infantil a saber más sobre esta delicada intervención.

Domingo de 10 a 14 h.
Actividades de animación lectora a las 10:30 y a las 13 h.

La animación se adecuará a la edad media de los asistentes
Todos los públicos

Museo de Prehistoria

No hay comentarios:

Publicar un comentario