viernes, 19 de febrero de 2010

Eventos: Jornada d'intercanvi de llavors. Contacontes en anglés. Jardí Botànic.



Este diumenge, 21 de febrer, a les 10h, el Jardí Botànic i l’Associació Llavors d’Ací ens ofereixen una Trobada d’intercanvi de llavors tradicionals, que anirà acompanyada d’un mercat de productes locals i ecològics. La Jornada contarà amb una xerrada sobre les varietats tradicionals i la seua relació amb l’alimentació a càrrec dels membres de l’Associació, i a continuació, trobarem una secció dedicada a l’intercanvi de llavors, un espai per compartir i intercanviar material, i un altra amb parades de productors de la comarca de l’Horta que donaran a conèixer els seus productes.

L’activitat serà de 10 a 14h a l’Estufa Freda del Jardí Botànic i els espais del voltant. De 10 a 11h l’entrada serà gratuïta per als assistents a l’intercanvi de llavors.
Si vols contactar amb esta associació: www.llavorsdaci.org/



Per una altra banda, si hi anem amb germans més xicotets, tenim també el diumenge una sessió de contacontes, amb històries sobre naturalesa i medi ambient narrades en anglés. D'esta manera els xiquets podran practicar d'una manera divertida un segon idioma, al mateix temps que estableixen un vincle amb la naturalesa en un ambient tan especial com el Botànic.
Lloc: Plaça Carles Pau del Botànic
Preu: la participació és gratuïta, només cal abonar l’entrada al Jardí
Edat: de 4 a 9 anys
Altres sessions previstes: 7 de març; 25 d'abril; 9 i 30 de maig; 6 de juny.

No hay comentarios:

Publicar un comentario