sábado, 25 de septiembre de 2010

Eventos: Dia de les aus (1,2, i 3 d'octubre)

Comença una nova edició d'este important esdeveniment organitzat per BirdLife International a escala mundial i que a Espanya coordina SEO/BirdLife, per a donar a conéixer el món de les aus i els seus problemes de conservació.



Objectius generals
• Acostar el món de les aus i els seus hàbitats als ciutadans, perquè l'interés per les aus anime a la gent a una major participació i suport a la conservació de la naturalesa.
• Donar a conéixer les amenaces a què s'enfronten les aus i les mesures de conservació necessàries per a la seua supervivència.
• Difondre el treball de SEO/BirdLife en este sentit.
• Conscienciar a l'opinió pública sobre la importància de conservar el nostre entorn natural més pròxim, com un primer pas per a avançar en la conservació mediambiental del nostre planeta.

En el Dia Mundial de les Aus 2009 es van celebrar 168 actes i van participar més de 30.000 persones. Espanya es manté any rere any com un dels països amb major índex de participació i per a aconseguir-ho de nou, necessitem la teua ajuda.

Més informació a la pàgina web http://www.seo.org/home_articulo.cfm?id=4936 amb informació de totes les activitats a realitzar a Espanya.

Font: SEO (Societat Espanyola d'Ornitologia)

No hay comentarios:

Publicar un comentario