lunes, 19 de enero de 2015

Eventos: Hui, Espai Ciència, OCCC: Cicle Premis Nobel 2014. Geocaching en familia. PN Desert de les Palmes. Sábado 24 de ener

Espai Ciència, OCCC: Cicle Premis Nobel 2014


Data:19 de gener de 2015 de 19:00 a 21:00. Dilluns.
Lloc de realització:Octubre Centre de Cultura Contemporània, Aula 1 C/ San Ferran, 12 46001 València
Descripció:
Torna el Cicle de Conferències sobre els Premis Nobel a l’Espai Ciència a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. El cicle recrearà la vida i les troballes científiques dels guardonats amb aquest premi a les categories de Medicina o Fisiologia, Economia, Química, Literatura i Física a través de ponents de la Universitat de València i del CSIC, la investigació dels quals està relacionada amb les investigacions premiades pels Nobel 2014.
“El nostre GPS intern: com aconseguim trobar el cotxe en un pàrquing?”Dins de la categoria MEDICINA/FISIOLOGIA, per Núria Flames, Institut de Biomedicina de València (CSIC).
Ponència sobre els “descobriments de les cèl·lules que formen un sistema cerebral de posicionament” Premi Nobel 2014 en la categoria de Medicina o Fisiologia a John O’Keefe, May-Britt Moser i Edvard I. Moser.
Organitza:
Octubre Centre de Cultura Contemporània, OCCC.

Més informació:


Geocaching en familia. PN Desert de les Palmes. Sábado 24 de enero
El geocaching se está convirtiendo en una de las mejores y más atractivas actividades para realizar en familia. Consiste en la búsqueda de un tesoro mediante la tecnología GPS. El Parque Natural del Desert de les Palmes quiere aprovechar el estreno por parte del Institut Cartogràfic Valencià (ICV) de la aplicación gratuita OruxICV para teléfonos móviles con sistema Android, en la que pone a disposición de los usuarios la cartografía "más importante" de los parques naturales de la Comunitat Valenciana para realizar una actividad en familia por este paraje. Se esconderán pruebas a lo largo de un recorrido y habrá que buscarlas y completarlas con la ayuda del GPS y el Smartphone. Al completar  todas las pruebas descubriremos los secretos del rico patrimonio cultural que el Desert de les Palmes guarda dentro de sus increíbles montañas.  Desde el parque les invitamos a descargar la aplicación gratuita OruxICV en su smartphone para realizar la actividad.
 Aquí os dejamos el enlace para descargaros la aplicación y vengáis a participar.


Datos de la actividad:
Día: sábado  24 
Hora: 09:30h
Lugar: Centro de Interpretación del Parc Natural del Desert de les Palmes
Duración: 4 Horas aproximadamente

Aviso: Es necesario disponer de Smartphone o GPS / Es necesaria la inscripción previa en el correo paratge_desert@gva.es o en el teléfono 964 760 727

No hay comentarios:

Publicar un comentario