jueves, 7 de mayo de 2015

Eventos: Este domingo día mundial del comercio justo en Valencia. “Maria Sklodowska Curie: una polonesa a París”.


Fins al 30 de maig, a l’Institut de Física Corpuscular, centre mixt de la Universitat de València i el Consell Superior d’Investigacions Científiques, es pot visitar l’exposició: “Maria Sklodowska Curie: una polonesa a París”. La mostra va ser creada en 2014 per l’empresa Rocaviva Eventos en col·laboració amb el CSIC i l’Ambaixada de Polònia.
La mostra es pot visitar lliurement els dilluns de 11.00 a 14 hores i els dimecres de 15.00 a 17.00 hores. Els organitzadors donen la possibilitat de concertar una visita organitzada per a grups amb un mínim de 10 persones. Per a demanar la visita cal enviar un missatge de correu a alberto.aparici@ific.uv.es 

En aquest marc expositiu, la delegació del CSIC a la Comunitat Valenciana, l’IFIC i VLC/CAMPUS, han organitzat un cicle de conferències al Parc Científic de la Universitat de València que s’inaugura hui dijous 7 de maig a les 12.30 hores, amb una conferència, amb el mateix títol que la mostra, de les  dues comissàries de l’exposició, Belén Yuste i Sonnia Rivas-Caballero. En aquesta sessió també tindrà lloc la lectura de texts de Marie Curie, cedits per la seua família, a càrrec de la mezzosoprano Sonnia L. Rivas-Caballero.

Dimecres 13 de maig, Berta Rubio, professora d’investigació del CSIC, impartirà la conferència “Marie Curie i Lisa Meitner, dues vides paral·leles o no tant...”

Dijous 14 de maig
, serà Jorge Velasco, també professor d’investigació del CSIC, qui impartirà la conferència “Dones, literatura i ciència”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario