viernes, 23 de diciembre de 2011

Recursos: Arranca el portal Conec.es, destinat a promoure les vocacions científiques



El Rectorat de la Universitat de València ha acollit aquest dijous la presentació del portal Conec.es. És tracta d'un web dirigit tant a la societat en general com al propi àmbit científic, i de manera especial als estudiants dels diversos nivells educatius, a fi d'incentivar-los el seu interés per la investigació i promoure el seu desig de dedicar-se a la ciència.



Aquest portal web (en l'adreça www.conec.es) naix fruit d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana i la Universitat de València-Estudi General (UV), pel qual es promou la realització d'accions de divulgació i comunicació social de la ciència i el coneixement, amb la finalitat de difondre els descobriments científics i els resultats de la investigació.

Conec.es està destinat especialment al públic preuniversitari, però també a tots aquells interessats en la ciència, sense importar el grau de preparació. I ha destacat l'ampli ventall de temes analitzats en el web, des de les "ciències dures fins a les humanitats".

No hay comentarios:

Publicar un comentario