“Un taller
d’experiments que es poden menjar”
Fernando
Sapiña i Anabel Terraes, membres de l’Institut de Ciència dels Materials i del
Departament de Química Inorgànica de la Universitat de València
Pràcticament a tothom li agrada la xocolata. Tenim múltiples varietats:
xocolata negra, xocolata amb llet, xocolata amb ametles, xocolata farcida amb
crema catalana,... És la matèria primera fonamental dels bombons i els seus
usos culinaris en rebosteria són múltiples. Aquest interès quasi unànime que,
en alguns casos, pot considerar-se una passió, converteix a la xocolata en un
instrument ideal per a parlar de ciències, naturals i socials, i d’humanitats.
Perquè, en un discurs científic sobre la xocolata s’entremesclen la biologia,
la química i la ciència de materials amb la geografia, l’arqueologia i la
història. Tot això acompanyat d’un tast que satisfarà els cinc
sentits.
Dissabte, 5 d’abril de 2014, de 11.00 a 13.00 h
Sala d’actes de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània
Carrer Sant Ferran, 12 - València
Dissabte, 5 d’abril de 2014, de 11.00 a 13.00 h
Sala d’actes de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània
Carrer Sant Ferran, 12 - València
No hay comentarios:
Publicar un comentario