jueves, 3 de abril de 2014

Eventos: Dissabte 5 d'abril “Un taller d’experiments que es poden menjar”

“Un taller d’experiments que es poden menjar”
Fernando Sapiña i Anabel Terraes, membres de l’Institut de Ciència dels Materials i del Departament de Química Inorgànica de la Universitat de València

Pràcticament a tothom li agrada la xocolata. Tenim múltiples varietats: xocolata negra, xocolata amb llet, xocolata amb ametles, xocolata farcida amb crema catalana,... És la matèria primera fonamental dels bombons i els seus usos culinaris en rebosteria són múltiples. Aquest interès quasi unànime que, en alguns casos, pot considerar-se una passió, converteix a la xocolata en un instrument ideal per a parlar de ciències, naturals i socials, i d’humanitats. Perquè, en un discurs científic sobre la xocolata s’entremesclen la biologia, la química i la ciència de materials amb la geografia, l’arqueologia i la història. Tot això acompanyat d’un tast que satisfarà els cinc sentits.

Dissabte, 5 d’abril de 2014, de 11.00 a 13.00 h 
Sala d’actes de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània 
Carrer Sant Ferran, 12 - València

No hay comentarios:

Publicar un comentario