miércoles, 29 de abril de 2015

Eventos: Hui: "LA RADIOASTRONOMÍA, DESVELANDO EL UNIVERSO INVISIBLE". Este cap de setmana, 12ª EXPOSICIÓ D'ORQUÍDIES AL BOTÀNIC

Hui ens hem adormit aixina que demà tindreu les notícies més importants d'hui i demà. Vos deixe amb dos events de difusió de la ciència i de la natura:


CICLE CONEC TALKS: LA RADIOASTRONOMÍA, DESVELANDO EL UNIVERSO INVISIBLE

Dr. Francisco Colomer Sanmartín, Observatorio Astronómico Nacional.
LA RADIOASTRONOMÍA, DESVELANDO EL UNIVERSO INVISIBLE
Dr. Francisco Colomer Sanmartín,  Observatorio Astronómico Nacional.
Data: 29 d' Abril de 2015
hora: a les 19 h
Lloc: Seu de la Fundació Cañada Blanch,
c/ Jorge Juan 4 (Valencia)


12ª EXPOSICIÓ D'ORQUÍDIES AL BOTÀNIC


JARDÍ EXTERIOR
Activitat gratuïta amb l'entrada del Botànic
DIES: 2-3 MAIG 2015
HORARI: dissabte de 10 a 21h i diumenge de 10 a 18h
LLOC: Zona expositiva i venda d'orquídies, tallers i concurs de dibuix, a l'Umbracle del Jardí; conferències a la Sala seminaris.
Al Botànic celebrem un any més pel dia de la mare la festa de les orquídies! I és que com cada mes de maig, el més florit de l’any, l’Associació d’Orquidiòfils Valencians (OVAL) organitza una magnífica exposició d’aquestes plantes a l’Umbracle del Jardí, plenant-lo de colors, aromes i singularitat. 
Durant tot el cap de setmana podrem gaudir d’una zona d’exhibició a càrrec de diferents distribuïdors especialistes en orquídies i dels membres de l’OVAL, que portaran les seues col·leccions particulars, i de diferents visites guiades als hivernacles d'exhibió del Botànic, per descobrir la gran varietat d’espècies que amaga esta gran família del regne vegetal. A més, trobarem una zona de venda i podrem participar de tallers per aprendre a transplantar-les, cosa gens fàcil si heu provat alguna vegada, o de diferents xerrades temàtiques amb demostracions pràctiques.
Un projecte que ja va per la seua 12ª edició i on podrem gaudir en família de les plantes i del paisatge primaveral del Botànic. Us esperem! 

PROGRAMACIÓ DE LES JORNADES

DURANT TOT EL CAP DE SETMANAExhibició d’orquídies. Umbracle (Jardí exterior)
Concurs de dibuix d’orquídies per a xiquets. Només pels matins fins a les 14h. Umbracle (Jardí exterior)
DISSABTE 2 DE MAIG10:30h. Xerrada “Cultivo in vitro de orquídeas y su aclimatación”A càrrec d’Olivia Vila (Orquideoteca). Sala de seminaris (Edifici - entrada)
12:00h. Taller de transplantament d’orquídies. Umbracle (Jardí exterior)
13:00h. Visita guiada a l'hivernacle d'orquídies. Eixida des de l'Umbracle (Jardí exterior)
18:00h. Xerrada “Orquídeas de Brasil y su comercialización”A càrrec de Bruno Cavatoni Serra (Serra Brasil Orchidaceas). Sala de seminaris (Edifici - entrada)
DIUMENGE 3 DE MAIG
11:00h. Xerrada “Cómo cultivar orquídeas en casa y que vuelvan a florecer”A càrrec de Lourdes Sió (Serra Brasil Orchidaceas). Sala de seminaris (Edifici - entrada)
12:00h. Taller de transplantament d’orquídies. Umbracle (Jardí exterior)
13:00h. Visita guiada a l'hivernacle d'orquídies. Eixida des de l'Umbracle (Jardí exterior)
17:00h. Xerrada “Orquídeas en la flora Canaria”A càrrec de Rubén Velázquez (Flora del Trópico). Sala de seminaris (Edifici - entrada)
MÉS INFORMACIÓ: www.orquioval.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario