sábado, 25 de julio de 2015

Eventos: Demà diumenge, VISITES GUIADES GRATUÏTES al Jardí Botànic. La exposición ‘Romanorum Vita. Una historia de Roma’ estará en Valencia hasta el 9 de septiembre.VISITES GUIADES GRATUÏTES 
DIA: 26 JULIOL 2015
GAUDEIX DE L'ESTIU AL BOTÀNIC
Gaudeix del frescor i el verdor del Jardí amb les nostres visites guiades gratuïtes, per a que no digueu que no coneixeu bé aquest espai verd al centre de la ciutat que és el Botànic de la Universitat de València. Perquè, com cada últim diumenge de mes, aquest 26 de juliol podreu afegir-vos a les visites guiades gratuïtes dirigides pel Gabinet de Didàctica del Botànic, i que sortiran des de la porta principal del Jardí a les 11 i a les 12h. Serà l'ultima sessió del semestre (en agost no hi haurà visites) però tornem a setembre! 
La proposta de les visites guiades pretén que el públic, només abonant l’entrada al Jardí, tinga accés a una passejada guiada pels racons més interessants del Botànic. I és que aquest jardí amaga molt més del que sembla, col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, un umbracle. Però no només pel que fa a les plantes, també l’activitat del Jardí és molt extensa, i va des de la conservació a la didàctica, passant per la divulgació de la ciència i la investigació, detalls que no tothom coneix.
Pel que fa a la resta de la nostra agenda cultural, aquest diumenge, us animem a visitar l'exposició "Fibres vegetals. Les plantes ens ajuden a viure"projecte itinerant del Jardí Botànic - Museu de Ciències Naturals de Barcelona que ens parlarà de plantes com l'espartem, el vímet o la canya, entre altres, que de sempre han estat utilitzades al mediterrani. Una exposició didàctica complementada amb objectes tradicionals d'artesania i amb una secció especial per al disseny al contemporani. A la Sala d'Exposicions i l'Estufa Freda del Jardí. 
INSCRIPCIÓ EL MATEIX DIA A TAQUILLA:
Els interessats es podran apuntar per ordre d'arribada,  en abonar l'entrada al Jardí en taquilla. Hi hauran dues sessions una a les 11h i una altra a les 12h. No es podrà reservar plaça prèviament.

 ‘Romanorum Vita. Una historia de Roma’
Romanorum Vita. Una historia de Roma es un proyecto de divulgación histórica para todos los públicos de la Obra Social ”la Caixa” que permite conocer la vida cotidiana de los habitantes de una ciudad del Imperio Romano. Es una exposición itinerante que te invita a pasear por una calle y visitar una domus. La exposición te sitúa en el año 79 d. C, en plena época imperial y poco antes de la destrucción de Pompeya. Escenografíasproyecciones audiovisuales y textos informativos se complementan con elementos sonoros e incluso olores, configurando así una experiencia innovadora.


Nos encontrarás en:
Paseo de Neptuno, s/n (Carpa Obra Social ”la Caixa”).
Entrada gratuita.

Horario:
De lunes a domingo de 11:00 a 14:00 h. y de 17:00 a 23:00. Grupos de hasta 25 personas.
Pases cada 15 minutos (último pase 30 minutos antes del cierre).

Visitas guiadas de lunes a domingo de 12 a 19 horas que comenzarán con un audiovisual y continuará con la muestra de las distintas dependencias de un hogar romano de nivel medio-alto

No hay comentarios:

Publicar un comentario