miércoles, 10 de abril de 2019

Eventos València: Hui, Cicle Any internacional de la taula periòdica. “150 anys d’un descobriment científic cabdal: la taula periòdica”

Espai Ciència Cicle Any internacional de la taula periòdica: Pilar González Duarte
150 anys d’un descobriment científic cabdal: la taula periòdica” per Pilar González Duarte, membre de l’IEC i catedràtica del Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona
Data: 10.04.2019
Hora: 19.00h
Lloc:  a l'aula 1 de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània
Pilar González i Duarte (Barcelona, 1945) va estudiar ciències químiques a la Universitat de Barcelona, on es va llicenciar el 1967 amb un Premi Extraordinari de Llicenciatura. Va fer un màster en Química a la Universitat de Michigan i es va doctorar a la UAB amb Enric Casassas i Simó, on també obtindria un premi extraordinari de Doctorat. El 1990 va esdevenir catedràtica de la mateixa Universitat, on ha tingut diversos càrrecs de responsabilitat. Entre 1995 i 2002 fou presidenta de la Societat Catalana de Química, des d'on va promoure una nova versió actualitzada de la Taula Periòdica dels Elements en català. L'any 2000 va comissariar una exposició itinerant inaugurada al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, amb el títol «Tot és química».

No hay comentarios:

Publicar un comentario