miércoles, 17 de julio de 2013

Eventos: Hui a les 19'30 h "Càncer: com pot la Física millorar la salut?"

La Càtedra de Divulgació de la Ciència UCC+i de la Universitat de València, en col·laboració amb el CSIC i en el marc del VL/Campus d’Excel·lència Internacional i el Campus Sostenible organitzen el Bar de Ciències ‘Càncer: com pot la Física millorar la salut?’ hui a les 19.30 hores a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València (Sant Ferran, 12). Aquesta sessió té lloc amb motiu de la celebració de la 34 edició de la Biennal de Física de la Reial Societat Espanyola de Física a la Universitat de València.

Els Bars de Ciències són tertúlies científiques que proposen un diàleg distès entre experts i públic. Es desenvolupen en espais poc habituals per a la divulgació científica com és el cas de bars o cafeteries. Les sessions consisteixen en una presentació curta per part dels científics, amb una persona presentant i moderant, i un torn obert de preguntes.

BAR CIÈNCIES
DIMECRES 17 JULIOL 2013
19.30h
Octubre Centre de Cultura Contemporània

Gabriela Llosá, investigadora de l’Institut de Física Corpuscular, IFIC (UV-CSIC), en el grup de Física Mèdica. La seua recerca se centra en el desenvolupament de la instrumentació per a detectors d'imatges mèdiques.
Marisa Cubells és metgessa radiòloga de l'Hospital La Fe i professora de la Universitat de València. Està especialitzada en el diagnòstic del càncer de mama.

Moderador: Jaime Prats, periodista de El País.

No hay comentarios:

Publicar un comentario