jueves, 28 de abril de 2016

Eventos: este cap de setmana al Jardí Botànic, 13ª EXPOSICIÓ D'ORQUIDIES

13ª EXPOSICIÓ D'ORQUIDIES
JARDÍ EXTERIOR - UMBRACLE
Activitat gratuïta amb l´entrada del Botànic
DIES: 30 ABRIL - 1 MAIG 2016
HORARI: dissabte de 10 a 20h i diumenge de 10 a 18h
LLOC: Zona expositiva i venda d'orquídies, tallers i concurs de dibuix, a l'Umbracle del Jardí; conferències a la Sala seminaris.
Com cada any, l'Associació de Orquidiòfils Valencians (OVAL) organitza aquesta trobada temàtica sobre les orquídies en el nostre Jardí. Un cap de setmana per a admirar en família la bellesa d'aquestes espectaculars flors. 

Podrem visitar la zona d'exposició en el Umbracle però també portar-nos alguns exemplars a casa gràcies als punts de venda de diversos viveristes especialitzats. Deixa't aconsellar pels quals més saben sobre orquídies i porta't la primavera al teu saló, balconada o on vulgues.

A més, per a completar la visita, tant el dissabte com el diumenge podràs assistir a les xarrades i a les visites guiades als hivernacles d'orquídies del Botànic. I els més xicotets tindran l'ocasió de participar en un concurs de dibuix infantil on deixar volar la seua imaginació. 

I no t'oblides de visitar les exposicions que ara mateix t'ofereix el Botànic: Terra Cultivable, una mostra pictòrica d'Enric Ruiz que ofereix una vista aèria de l'horta valenciana en la sala Hort de Tramoieres i Bosc Ideal una exposició fotogràfica de l'artista Kaiko amb una selecció d'imatges dels 100 boscos ibèrics que l'autor va recórrer durant dos anys. Podràs visitar-la en l'Estufa Freda.
Tant si mai has tingut una orquídia com si ja eres orquidiòfil, no et perdes aquestes jornada repleta de flors amb formes impossibles que et deixaran fascinat.

MÉS INFORMACIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario