viernes, 11 de marzo de 2011

Eventos: Al Jardí Botànic demà dissabte 2a TROBADA D’INTERCANVI DE LLAVORS TRADICIONALS I MERCAT DE VERDURES ECOLÒGIQUES


Dia: dissabte, 12 març

Horari: de 10 a 13h

Entrada gratuïta de 10 a 11h per als assistents a l’intercanvi.

El Jardí Botànic acull este dissabte una original proposta organitzada per l’associació Llavors d’Ací, un intercanvi de llavors tradicionals, que anirà acompanyat d’un mercat de productes locals i ecològics. Tot el públic, des de la població en general als llauradors tant professionals com aficionats, està convidat.

Què hi trobarem a la Jornada? De primer, els membres de l’Associació faran una xicoteta introducció on parlaran de la gran importància que tenen les varietats tradicionals i la seua relació amb l’alimentació. A continuació, trobarem dos activitats de les que podrem disfrutar. D’una banda, passejar per la secció dedicada a l’intercanvi de llavors, un espai per compartir, intercanviar material i sobretot provar varietats noves, donat que les llavors locals ja no es troben fàcilment perquè han estat desplaçades per altres híbrides, posant-les en greu perill d’extinció.

Per altre costat, hi hauran parades de productors de la comarca de l’Horta que donaran a conèixer els seus productes i ens oferiran l’oportunitat d’endinsar-nos al consum d’aliments que han estat creats amb les tècniques clàssiques i tradicionals, i són per això més saludables. En definitiva, un mercat per adquirir salut i una nova consciència de la producció agrícola ecològica.

Més informació sobre la associació a:

www.llavorsdaci.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario