lunes, 14 de marzo de 2011

Eventos: Exposició "Oliveres de Castelló. Paisatge i cultura" al Jardí Botànic.


El Jardí Botànic, en col·laboració amb la Diputació de Castelló, organitza esta exposició fotogràfica per a ressaltar la importància cultural de les oliveres monumentals, un patrimoni natural a conservar.

25 imatges que homenatgen aquestos arbres conformadors del nostre paisatge rural mitjançant la visió artística del fotògraf Pascual Mercé, especialista en paisatge i natura, que destaca pel seu ús particular de la llum i la composició. La mostra es complementa amb una publicació que recopila les imatges i diferents aspectes històrics, culturals, botànics i arqueològics de les oliveres, on a més destaca la seua funció productiva i gastronòmica a través del sector oleícola. La producció d'oli, que combina tradició i tecnologia, garanteix la qualitat dels nostres olis d'oliva verge, reconeguts a nivell internacional (Publicació disponible a la tenda del Jardí).

L'exposició i la publicació, estan emmarcades al projecte de difusió cultural que l'Àrea de Desenvolupament Rural de la Diputació de Castelló està portant a terme amb el fi d'aturar la tendència actual de desaparició de les oliveres en el seu hàbitat original i evitar que es convertisquen en mers elements ornamentals.

SALA D'EXPOSICIONS
Del 15 de març al 8 de maig

HORARI D'APERTURA
De 10 a 14h i de 16 a 20h.

ENTRADA GRATUÏTA

No hay comentarios:

Publicar un comentario