martes, 22 de marzo de 2011

Eventos: Demà dimecres 23, el Jardí Botànic presentarà la campanya “2011 Any dels Boscos, tresors de la natura”. De vesprada, conferència de J. Aráujo

Demà 23 de març, el Jardí Botànic presentarà la campanya “2011 Any dels Boscos, tresors de la natura” mitjançant una roda de premsa que tindrà lloc a la 13h en l’Auditori Joan Plaça del Jardí.

L’iniciativa commemora l’any internacional, que ha estat declarat per Nacions Unides per donar a conèixer la importancia dels boscos, les amenaces i perills que els afecten, però també per a impulsar noves mesures efectives que revestisquen aquesta situació.

A l’acte, presidit per Isabel Mateu, directora del Jardí, i Pedro M. Carrasco, vicerector d'investigació i política científica, es mostrarà la imatge de la campanya i un quadríptic de carácter divulgatiu que es donarà gratuïtament als visitants del Jardí. A més, s’explicarà el programa amb les diferents activitats que, en este sentit, es faran durant tot l’any al Botànic. Exposicions, cursos, eixides, projeccions, música i molt més que començara aquesta setmana amb l'arribada de la primavera.

En acabar la roda de premsa estarà disponible a la web una nova secció creada especialmente per a l’any dels boscos i on s’anirà penjant tota la informació que siga d'interés.

Ja de vesprada s’inaugurarà oficialment la campanya amb la conferència "Emboscadas necesarias" impartida pel reconegut escriptor i naturalista, Joaquin Aráujo. A les 18h en l'Auditori Joan Plaça del Botànic, entrada lliure i aforament limitat.

Aráujo, amb el seu compromis científic a l’estudi i la defensa del patrimoni natural i cultural, constitueix un clar referent al nostre país amb una llarga trajectòria divulgadora. Destaca la seua vessant com a periodista i assessor, així com la de director, realitzador i guionista de diferents sèries i documentals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario