viernes, 25 de marzo de 2011

Eventos: Este diumenge dia de portes obertes al Jardí Botànic


2011 ANY INTERNACIONAL DELS BOSCOS. TRESORS DE LA NATURA
Dia: 27 març

Entrada lliure al Jardí amb activitats per a tota la familia


Continuem al Botànic amb el programa d'activitats de la nostra campanya per commemorar el 2011, Any Internacional dels Boscos.

El pròxim diumenge 27 de març "Dia de portes obertes" al Jardí, amb un munt d’activitats gratuïtes pensades per a tots els públics. Conèixer els boscos és el primer pas per a començar a respectar-los i per això vos convidem a participar.


Rutes teatralitzades, exposicions, gimcana i projecció del curt "El Hombre que plantaba árboles". També es farà una pintada en directe d’un graffiti al nostre edifici, per apropar el Botànic als viandants del carrer Quart.

PROGRAMACIÓ

11-13h DURANT TOT EL MATÍ

GIMCANA: a la plaça Carles Pau del Jardí, els més menuts podran aprendre sobre les plantes amb aquest joc de pistes i rebre un premi si aconsegueixen descifrar-ho.

GRAFFITI: al carrer Quart, l'artista Andrés Tamarit realitzarà una pintada en directe en la que els xiquests també podran tacar-se les mans.

EXPOSICIONS: A la sala d'exposicions del Botànic (al costat de l'entrada) podreu visitar l'exposició fotogràfica "Oliveres Mil·lenàries de Castelló. Paisatge i Cultura" i a l'estufa freda (en mig del jardí) podreu visitar l'exposició didàctica "Els boscos per a les persones" amb visita guiada pels nostres monitors.

12-13.15h RUTES GUIADES PEL JARDÍ

Des de la plaça Carles Pau eixiran dos rutes, una teatralitzada amb diferents personatges per als més menuts i un altra més apta per adults.

13.15-13.45h PROJECCIÓ

A l'Auditori Joan Plaça podrem gaudir del curtmetratge "El hombre que plantaba árboles" del canadenc Frédéric Back basat en el conte de Jean Giono. Una emotiva història que narra la particular gesta d'un pastor que es dedica a plantar gles en terra inhòspita i erma, i que ens farà reflexionar sobre la necessitat de l'existència dels arbres i els boscos per a la nostra pròpia existència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario