martes, 15 de mayo de 2012

Eventos: 19 de maig Expociència 2012



El Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) obri de nou les portes al gran públic per a celebrar, dissabte 19 de maig, la 4ª edició d’Expociència, una iniciativa destinada a tots aquells que desitgen gaudir d'un matí replet d'activitats lúdiques sobre ciència, de la mà dels millors amfitrions: els propis investigadors.
Per a participar en la festa, només cal acostar-se al Campus de Burjassot-Paterna a partir de les 10 hores i triar entre les més de seixanta activitats que enguany proposa Expociència, una de les iniciatives més atractives que el Parc Científic organitza en la seua dinàmica de divulgació social de la ciència.
En la jornada participen els instituts d'investigació i centres singulars del PCUV, així com algunes de les empreses situades en aquest espai per a la innovació de la Universitat de València. Com a novetat, la present edició compta amb la participació de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE), al costat del mateix Parc Científic.
Així, investigadors i emprenedors es disposen ja a fer una pausa en la seua tasca diària, per a obrir-nos els laboratoris, mostrar-nos les instal·lacions del Parc Científic i implicar-nos a manera de joc en la realització d'interessants experiments, des de la fabricació de neu artificial o del tan popular bandiblú, a la degustació de fruites màgiques, els simuladors d'ala delta, els telescopis espacials o les connexions en directe amb el Pol Sud. El Bar de les Ciències, el teatre científic o les competicions entre robots teledirigits són algunes de les noves propostes que oferirà aquest any Expociència; una concentració de tallers i entreteniments que aportaran color i dinamisme a la tasca quotidiana, meticulosa i rigorosa que cada dia realitzen les persones que treballen en aquest complex destinat a la investigació, a la transferència de coneixement i a la innovació.
 L'entrada és lliure i de fàcil accés, ja que es pot arribar en vehicle propi – uns 15 minuts des del centre de València – o en transport públic aprofitant que la línia 4 del tramvia ens deixa en la mateixa porta del parc (Parades TVV i Santa Gemma/Parc Científic). La consulta prèvia dels itineraris recomanats per l'organització facilitarà el recorregut i ampliarà el temps de gaudi de cada activitat.
Más informació: www.expociencia.org
Per a més informació: tel. 96 354 30 58 begin_of_the_skype_highlighting 96 354 30 58 end_of_the_skype_highlighting
Adreça electrònica: expociencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario