sábado, 19 de mayo de 2012

Eventos: Hui dissabte 19 de maig, xarrada sobre plantes invasores

XERRADA DIVULGATIVA SOBRE PLANTES INVASORES + VISITA GUIADA
ENTRADA GRATUÏTA. AFORAMENT LIMITAT. NO NECESSÀRIA INSCRIPCIÓ PRÈVIA


DIA: 19 de Maig del 2012
HORARI: de 10h a 13h
LLOC: Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic

Considerades la segona causa de pèrdua de biodiversitat mundial, després de l’activitat humana, les plantes invasores son un tema important que ja es tracta a tots els foros i espais de divulgació relacionats amb la botànica. Tot i això, la tasca de conscienciació passa per aplegar a la major quantitat de gent possible, i per tant, per organitzar activitats i tallers sobre el tema.

Aquest dissabte 19 de maig el Jardí acull una xerrada divulgativa sobre plantes invasores, el seu impacte al medi ambient i alternatives al seu ús a jardineria, a càrrec de Jan Van Eijle, paisatgista especialista en planta autòctona, www.jardinsostenible.eu

A més, l’activitat inclourà una visita guiada per diferents plantes que poden veure al Botànic i que son invasores als espais no controlats. Es trata de La ruta de les invasores, itinerari per descobrir les plantes del Botànic que al nostre territori es comporten com a invasores, és a dir, que tenen la capacitat d’envair o ocupar l’espai de les plantes autòctones, i l’ús de les quals està regulat per llei.

No hay comentarios:

Publicar un comentario