sábado, 26 de mayo de 2012

Eventos: Demà diumenge, visites guiades gratuïtes al Jardí Botànic

ACOSTA'T AL BOTÀNIC AQUEST DIUMENGE
Quina millor manera de passar el matí que passejant entre natura acompanyats d'una banda de swing, mentre gaudim de les diferents exposicions que acull el Jardí!

A les 11 i les 12h podreu recórrer, amb el nostre Gabinet de Didàctica, els racons més espectaculars del Jardí amb una altra sessió de visites guiades gratuïtes. I a partir de les 12h, HORN FESTIVAL ENSEMBLE amenitzarà la jornada dels nostres visitants a l'ombra de l'Umbracle. Un atípic repertori musical protagonitzat per huit trompes que no deixarà indiferent a ningú.


A més, diferents exposicions per a tots els gustos… Pels més curiosos “Colors Ocults de la Natura”, una mostra de fotografia infraroja i ultraviolada que ens parlarà de patrons naturals que escapen a la nostra visió. Pels més somiadors “Nius, Somnis i Temps”, un recorregut de peces misterioses que s'amaguen entre les branques i tanques del nostre Jardí. I pels més menuts i els amants de la literatura infantil “Mots, Brots i Gargots”, un cant a la sostenibilitat amb poemes i precioses il·lustracions de respecte a la natura, en la qual també podreu participar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario