jueves, 10 de mayo de 2012

Eventos: Exposició ASTROCONCURS 2012. La nostra participació al concurs de l'Aula del Cel.

MOSTRA DELS TREBALLS SELECCIONATS A L'ESTUFA FREDA


Dies: del 10 al 20 de maig
Horari: de 10 a 21h
Activitat gratuïta inclosa amb l'entrada del Jardí

 
Arriba al Jardí Botànic ASTROCONCURS 2012, la setena edició del concurs organitzat per l'Observatori Astronòmic de la Universitat de València, destinat a alumnes de primària, secundària i batxillerat. Des del nostre centre han participat alumnes de 1r d'ESO. Una mostra de caràcter didàctic que recollirà els treballs seleccionats en les tres modalitats d'aquest any, sempre vinculades amb l'astronomia: Vídeo, Construcció, i finalment Microrelats (van participar alumnes de 1r a 4t d'ESO del nostre centre el curs passat) , que hauran de ser inscrits a través de la xarxa social Twitter.
Maquetes del sistema solar, de diferents instruments astronòmics utilitzats al llarg de la història, i coets d'aigua o aire a pressió són alguns dels treballs que podrem trobar en l'espai expositiu de l'Estufa Freda fins al proper 20 de maig. Els diferents curts i microrelats estaran disponibles a través de la pàgina web de l'Observatori. Una bona manera d'apropar l'astronomia i la ciència als estudiants i desenvolupar la seua part més creativa i enginyosa.
Els guanyadors del concurs es desvetllaran el proper 11 de maig i rebran com a premi una excursió a l'Observatori d'Aras de los Olmos amb una observació nocturna amb els telescopis de la Universitat de València.
Aquest concurs està emmarcat en el projecte educatiu "Aula del Cel" que pretén estimular la curiositat i l'interès per l'Astronomia. Durant el període lectiu ofereixen a més diferents activitats en l'Observatori dirigides a alumnes del tercer cicle de Primària, ESO i Batxillerat. En col·laboració amb Conselleria d'Educació i Cultura de la Generalitat Valenciana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario