jueves, 25 de octubre de 2012

Eventos: Diumenge 28 d'octubre. Visita guiada gratuïta i taller per a xiquets al Jardí Botànic


Día: 28 Octubre 2012

CONSTRUEIX LA TEUA PRÒPIA JUNGLA EN EL BOTÀNIC
Gaudeix del paisatge tardorenc del Jardí amb les visites guiades gratuïtes del Botànic que com cada últim diumenge de mes organitza el Gabinet de Didàctica. Arbres centenaris, una impressionant col·lecció de palmeres i plantes de tots els llocs del món són algunes de les coses que podràs descobrir en la ruta abonant únicament l'entrada del Jardí.

Però també els més xicotets tindran el seu lloc a l'Umbracle del Jardí jugant amb el “Taller de Jungling” que milimbo oferirà als visitants del Jardí. Una proposta molt divertida on podran construir la seua pròpia jungla de cartó, amb animals, arbres, cabanyes, màscares… un kit d'allò més complet que despertarà la creativitat i la imaginació dels xiquets.

A més segueix les pistes del Misteri del Botànic repartides per tot el Jardí, un joc a l'aire lliure per a gaudir en família amb el qual podreu donar caça al fugisser assassí del Botànic, el nostre propi cluedo personalitzat.

I no t'oblides de visitar la recentment inaugurada Casa del Romaní amb tota una nova col·lecció de plantes suculentes i una mostra divulgativa sobre aquestes plantes tan resistents.

INSCRIPCIÓ VISITES GUIADES GRATUÏTES
Com sempre hi haurà dues eixides una a les 11h i una altra a les 12h que eixiran des de la porta principal del Botànic. Els interessats es podran apuntar per ordre d'arribada en abonar l'entrada del Jardí. No es podrà reservar plaça prèviament

TALLER DE JUNGLING Destinat a xiquets de entre 5 i 11 anys. Hi haurà sessions a les 11, 12 i 13h per a grups reduïts i sempre prèvia inscripció en taquilla. Més informació en el Gabinet de Didàctica del Botànic, tel. 963156824, gab.didactica@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario