martes, 30 de octubre de 2012

Eventos: Exposició fotogràfica "Mad in France". Jardí Botànic fins el 25 de novembre.


EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA SOBRE NATURA HUMANA

DEL 25 D'OCTUBRE AL 25 DE NOVEMBRE DE 2012. SALA ESTUFA FREDA
ACTIVITAT GRATUÏTA AMB L'ENTRADA DEL BOTÀNIC

Horari: de dilluns a diumenge de 10 a 18h (en octubre fins a les 19h)

El Jardí Botànic presenta “Mad in France” un recorregut fotogràfic per la realitat de la França contemporània sota la mirada caleidoscòpica de TENDANCE FLOUE. Un dels col·lectius de fotografia més destacats del món amb més de 20 anys d'experiència, que aposta pel treball creatiu en grup integrant en cadascun dels seus projectes a diferents autors i disciplines sota un objectiu comú.

La mostra, organitzada per doctornopo en col·laboració amb el Jardí Botànic i l'Institut Francés, es converteix en un espai de reflexió i debat sobre el nostre país veí mitjançant més de 60 imatges que revelen el costat secret de diferents temes d'actualitat, capturant moments únics que s'allunyen del predomini de la imatge occidentalizada.

Amb el format “Mad in...” el col·lectiu francés ha saltat les fronteres de la seua terra natal, convertint-lo en una sèrie de projectes monogràfics sobre territoris concrets del planeta que ja ha abastat algunes situacions tan complexes com la de l'Índia o Xina.

Aquesta proposta està emmarcada a més en un projecte cultural itinerant promogut per doctornopo que engloba diferents activitats paral·leles com a tallers, xarrades i documentals desenvolupades en diferents espais, que comptarà amb la participació especial de Thierry Ardouin, membre de Tendance Floue.

Doctornopo és una associació sense ànim de lucre que aposta per la fotografia com a element dinamitzador capaç de fomentar l'intercanvi d'idees entre els ciutadans de tot el món.

Més informació:
www.doctornopo.org
tendancefloue.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario