martes, 7 de mayo de 2013

Eventos: Concierto gratuito hoy al Jardín Botánico. Mañana día 8, jornada sobre la energía y la crisis global.


CONCERTS DE PRIMAVERA 2013


Katerina Konstantourou i Vanessa Pons Placer
Entrada lliure, aforament limitat
PIANO DUO AUREA
DIMARTS 7 MAIG 2013, 19.30H
AUDITORI JOAN PLAÇA DEL BOTÀNIC
Continuen els Concerts de primavera al Botànic carregats de melodies i sensacions. El cicle, organitzat per l'Aula de Música del Vicerectorat d'Arts, Cultura i Patrimoni de la Universitat de València, constarà de 15 actuacions que fins al mes de juny ompliran les sales del Jardí Botànic, La Nau i el Col·legi Major Rector Peset.
-------------------------------------------------------------

La Universitat acull la jornada
Energia i crisi global

El Saló de Graus de la Facultat de Farmàcia, al campus de Burjassot-Paterna, acollirà el pròxim dimecres 8 de maig a partir de les 16 hores la jornada Energia i crisi global. El sistema energètic en un context de crisi, en la qual participaran diversos experts, tant de la Universitat de València com d’altres institucions i organitzacions. La sessió ha estat organitzada per la Plataforma per un Nou Model Energètic i disposa del suport del Vicerectorat de Sostenibilitat, Campus i Planificació, encapçalat per Clara Martínez. L’entrada és lliure encara que els interessats en rebre un certificat acreditatiu de la seua assistència s’hi poden inscriure a través del web www.nuevomodeloenergetico.org
 
L’objectiu de la trobada és promoure el debat sobre el sistema energètic actual basat en fonts no renovables i les alternatives possibles, alhora que abordar qüestions com ara l’eficiència energètica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario