jueves, 22 de octubre de 2015

Eventos: Hui, Cicle de pel·lícules "Autoexperimentació científica" El hombre con rayos X en los ojos. Diumenge 25: fira d’artesania amb fibres vegetals

El hombre con rayos X en los ojos (X, Roger Corman, 1963)


Data:22 d'octubre de 2015 de 18:00 a 21:00. Dijous.
Lloc de realització:Saló d'Actes. Palau de Cerveró (P. Cisneros,4)
Descripció:
Cicle de pel·lícules "Autoexperimentació científica"
El hombre con rayos X en los ojos (X, Roger Corman, 1963 )
Presentació a càrrec de Consuelo Lloret, membre de l'Aula de Cinema.
Direcció: Roger Corman Guió: Robert Dillon, Ray Russell Música: Els Baxter Fotografia: Floyd Crosby Intèrprets: Ray Milland, Diana Van Der Vlis, Harold J. Stone, John Hoyt, Don Rickles.
Sinopsi: un doctor experimenta als seus propis ulls una substància que li permetrà veure a través de cossos opacs: travessar la roba de les dones i veure-les nues o trobar un tumor dins del cos d'una persona sense necessitat de sotmetre-la a raigs X.
Totes les sessions en VOSE, projectades en digital, amb presentació i col·loqui.
Entrada gratuïta, aforament limitat
Organitza:
Org: Aula de Cinema de la Universitat de València
Col: Palau de Cerveró.
Més informació:http://www.uv.es/infoactiv/cinema/cinemaoctubrepalau2015.pdf

FIRA D'ARTESANIA AMB FIBRES VEGETALS

DÍA25 OCTUBRE 2015 
JORNADA DE PORTES OBERTES AL BOTÀNIC
EXPOSICIÓ + ACTIVITATS AL JARDÍ EXTERIOR

ENTRADA GRATUÏTAHORARI: 10 - 19h
DIRIGIT A: tots tipus de públic 
Les fibres vegetals seran les protagonistes de la fira d’artesania que celebrarà el Botànic el proper 25 d’octubre amb motiu de la cloenda de l’exposició Fibres VegetalsLes plantes ens ajuden a viureUn dia per gaudir de la calidesa i artesania de les seues textures i trenats.
Tallers, visites guiades, mercadet, activitats per als menuts, projeccions i demostracions tot amb la fi d’acostar les fibres vegetals al nostre dia a dia, ja que, sense adonar-nos, les fibres formen part de la nostra vida. És la teua camiseta de cotó? O de lli? Són les cadires de ta casa de boga? I les teues espardenyes d’espart?
Fibres Vegetals. Les plantes ens ajuden a viure és una mostra del Jardí Botànic de Barcelona que ha romàs al Botànic de València des del 26 de juny. Durant aquest temps, fibres vegetals com el sisal, l’espart, el jute, el cànem o la boga han estat ben prop dels nostres visitants i per això celebrarem la cloenda d’aquesta mostra amb la fira d’artesania Trenat amb natura, una jornada de portes obertes on grans i menuts podran aprendre alguna cosa sobre les plantes que, efectivament, ens ajuden a viure.
Sabies que cada cabàs evita l’ús de 1560 bosses de plàstic? Potser amb açò t’animes a comprar-te’n un al mercadet d’artesania amb fibres que t’espera a la Plaça Carles Pau, un espai dedicat, en origen, a l’intercanvi de plantes entre Botànics. També podràs iniciar-te en el treball de l’espart en el taller que Balikypopoy i Simone Simons, artesanes, dissenyadores i participants de la mostra Fibres Vegetals impartiran pel matí. Però si vens amb família i el que vols és que els menuts recuperen aquells jocs tradicionals on la corda era l'element central, o que aprenen a fer nucs com autèntics mariners, no et quedaràs amb les ganes perquè també podran iniciar-se en el món de les fibres.
A més el Jardí estarà ocupat per experts en el treball de les fibres que estaran encantats de respondre preguntes i de mostrar les seues habilitats en rigorós directe.  I si després de dinar a la zona de pícnic tens ganes de divertir-te, t’espera una sessió de curts d’animació per a públic infantil i familiar, i un taller de trapillo per aprendre a reutilitzar la roba vella que tenim a casa.
Vine a passar el dia al Jardí i inscriu-te en aquelles activitats que més t’interessen. 

PROGRAMA

EXPOSICIÓ - FIBRES VEGETALS
HORA: 10 - 19H
LLOC: en la Sala d'Exposicions I l'Estufa Freda
VISITES GUIADES GRATUÏTESRecorregut guiat pel Jardí exterior i l'exposició. És necessari inscriure's prèviament en taquilla i s'apuntarà per ordre d'arribada. No s'acceptaran grups.
HORA: 
1ª sessió 11h, 2ª sessió 12H  
LLOC:
 Eixida des de l'entrada al Jardí
INSCRIPCIÓ: el mateix dia de la jornada, en taquilla i per ordre d'arribada. Aforament limitat.
MERCADET DE FIBRESDiferents tendes de València i artesans de les fibres posaran a la venda els seus productes en aquesta emblemàtica plaça del Jardí.
HORA:
 10 - 14.30H i 16 - 19H
LLOC: Plaça Carles Pau
TALLERES PRÀCTICS PER A ADULTS
Aprén a treballar les fibres i a crear dissenys únics i contemporanis.
Lloc: Jardí exterior
PREU: 3€
HORA: 11.30 - 13.30H
INSCRIPCIÓ: en taquilla per ordre d'arribada
 - Taller d'espart amb les artesanes Baliky Popoy i Simone Simons
- Taller de trapillo amb Mikita Lapena
- Taller de minicadires amb La Casita del esparto 
TALLER PER A XIQUETS - QUIN EMBOLIC!Taller amb cordes i nusos per a menuts + conta contes a càrrec d'Ángela Garnes i José Fajardo. Els menuts gaudiran d’un temps per recuperar els jocs infantils en què les cordes són fonamentals, aprendran a fer nucs amb propietats màgiques i viuran una història de monstres als qui acabaran estimant.
LLOC: Umbracle del Jardí
ACTIVITAT GRATUÏTAINSCRIPCIÓ: no cal inscriure's prèviament, però l'aforament és limitat.
HORARI: 1ª sessió 11.30 - 12.20h, 2ª sessió 12.30 - 13.20h
DEMOSTRACIONS ARTESANALS El treball de les fibres en directe no podia faltar en aquesta fira així que, un grup d’artesans trenaran sisal, espart, vímet i molt més. No dubtes en fer-los preguntes, estaran encantats de contar-te com van aprendre, quanta feina els costa...
LLOC: Jardín exterior
HORARI: 10 - 14h
CINEMA - NATURA ANIMADAProjecció de curts d’animació sobre fibres vegetals i natura. Públic infantil i familiar.
LLOC: Aula de Seminaris
HORARI: 16 - 17.30h
ENTRADA: gratuït, aforament limitat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario