lunes, 16 de noviembre de 2015

Eventos: Hui, Conferència: "Divulga i Venceràs" per Carlos Roma. Día 19: JARDINERIA ECOLÒGICA I INFRAESTRUCTURA VERDA EN ENTORNS URBANS I PERIURBANS

Conferència: Divulga i Venceràs per Carlos Roma

Data:16 de novembre de 2015 de 18:00 a 20:00. Dilluns.
Lloc de realització:Aula Ramon i Cajal de la Facultat de Medicina i Odontologia Universitat de València
Descripció:
En l’anomenada ‘era de la informació’, la divulgació del coneixement científic pot realitzar-se mitjançant multitud de canals, i arribar a molt més públic de l’imaginat fa tan sols uns anys. No obstant això, molts són els interrogants que assalten el professional de la ciència quan se li ofereixen aquestes possibilitats: Què s’entén per ‘divulgació’? A qui ha de dirigir-se la divulgació de la ciència? És compatible l’activitat científica amb una activitat divulgadora habitual? Qui ha de realitzar, preferentment, l’activitat divulgadora? En aquesta xerrada NO trobaràs la resposta definitiva a aquestes preguntes... però descobriràs moltes i molt diverses maneres d’abordar-les.
Organitza:
Estudiants de la Facultat de Medicina i Odontologia.
Contacta:cdciencia@uv.es
Més informació:

---------------------------------------------------------------------------------------------------
JARDINERIA ECOLÒGICA I INFRAESTRUCTURA VERDA
 EN ENTORNS URBANS I PERIURBANS

JORNADA EMMARCADA AL PROJECTE EUROPEU ECOPLANTMED

DIA: 19 NOVEMBRE 2015
ENTRADA GRATUÏTA CON INSCRIPCIÓN PREVIA, AFORAMENT LIMITAT
INSCRIPCIÓ: escrivint a project.cief@gva.es o trucant al telèfon 961920300
LLOC: Auditori Joan Plaça
HORARI: de 8h a 19h

Imagines que la teua ciutat s'assemblés més als entorns naturals que la circumden? Rotondes poblades d'oliveres, mitjanes plenes de garrofers, jardineres cobertes d'aromàtiques com la farigola o el romaní... Una ciutat un poc més integrada en l'entorn, un poc més realista i un poc més sostenible i en aquest sentit treballaEcoplantmed, una plataforma que connecta als països de la conca mediterrània.

I és que els països que circumden el mar Mediterrani constitueixen el tercer hotspot de biodiversitat del món, però saps què és un hotspot? Es defineix com una àrea que alberga almenys 1500 espècies de plantes i que ha perdut almenys el 70% de la superfície original dels seus hàbitats. D'aquesta situació de degradació i pèrdua de la biodiversitat neix la necessitat de restaurar els hàbitats urbans.

Us convidem a participar en la Jornada sobre jardineria ecològica i infraestructura verda en entorns urbans i periurbans que tindrà lloc el 19 de novembre al Jardí Botànic. En ella, participaran institucions diverses com l'Ajuntament de València i la Universitat de València així com l'Associació Espanyola de Jardineria Ecològica o l'Associació Espanyola de Parcs i Jardins Públics entre molts altres que intentessen aportar solucions i punts de vista diferents.

La jornada va adreçada a tots aquells professionals del sector de la jardineria, la conservació i l'urbanisme. L'entrada és gratuïta però, posat que l'aforament és limitat, cal formalitzar la inscripció escrivint a project.cief@gva.es o trucant al telèfon 961.920.300.

COL·LABORA
- ENPI CBCMED. CROSS-BORDER COOPERATION IN THE MEDITERRANEAN
- Generalitat Valenciana
Universitat de València
- CIEF. Centre per a la investigació i l'experimentació forestal
- Vaersa
- AEJE. Associació Espanyola de Jardineria Ecològica
- Jardí Botànic de la Universitat de València
MÉS INFORMACIÓ:
www.ecoplantmed.eu
DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA:


No hay comentarios:

Publicar un comentario