martes, 10 de noviembre de 2015

Eventos: Setmana de la ciència a Alcoi i Gandia. Conferències. 21 de novembre, IV JORNADA DE FOTOGRAFIA DE NATURA al Jardí Botànic

Setmana de la Ciència de la UPV a Alcoi i Gandía

Semana de la Ciencia UPV



Cicle de conferències científiques per la celebració del Congrés d’Investigació Biomèdica 

10/11/15

"El jutge i l'expert: Ciència als tribunals de justícia"


L'institut d'Història de la Medicina i de la Ciència "López Piñero" amb la col·laboració de l'Institut Francés presenta la conferència del cicle "El misteriós cas Lafarge": "El jutge i l'expert: Ciència als tribunals de justícia", per Olivier Leclerc(Centre de Recherches crítiques sur le Droit, Université Jean Monnet, París) (Conferència en francès, amb traducció simultània) Lloc: Institut Francés, Moro Zeit, 6. 46001 València Dimarts 10 de novembre de 2015 20 h.


 11 de novembre a les 19 h: La teoría de la evolución: qué es y por qué es relevante en el mundo actual 

CONFERÈNCIA: EL JOC EN GIRAR EL CANTÓ


CICLE INFÀNCIA I MEDI AMBIENT. CONFERÈNCIES DEL BOTÀNIC 2015

DIA: 11 NOVEMBRE 2015
AUDITORI JOAN PLAÇA DEL BOTÀNIC, 19H
ENTRADA LLIURE, AFORAMENT LIMITAT
PONENT
Marta Román, geògrafa, conusltora i comunicadora ambiental. Autora d’estudis com Jugar en la calle, hacer ciudad; Niños, ciudadanos peligrosos; Camino escolar más allá de la movilidad; Ser madre de un urbanita; Cambiar las señales: seguridad urbana y educación ambiental, entre altres.
DESCRIPCIÓ
El Jardí Botànic organitza "Infància i Medi Ambient. Creixent en entorns sostenibles"
Enguany els xiquets seran els protagonistes de les conferències del Botànic mitjançant aquest cicle d'activitats amb col·loquis, conferències i jornades al voltant de l'entorn rural i urbà on es desenvolupen els nostres fills. Una trobada per parlar de nous plans, polítiques i accions que propicien ambients més sostenibles per a la criança.
En aquesta última sessió del cicle reflexionarà sobre el dret al joc, com ingredient necessari per a la infància i l’ús del temps lliure. “Programar ciutats per a la infància, no és solament contenir un equipament municipal mobiliari homologat”. L’activitat està dirigida a tot el públic interessat en educació ambiental aíxí com els drets socials de la infància.
L’activitat està dirigida a tot el públic interessat en educació en valors, educació ambiental, criança i drets de la infància, entre altres.
POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE: 

IV JORNADA DE FOTOGRAFIA DE NATURA









MASTERCLASS AMB CHEMA MADOZ

DIA: 21 NOVEMBRE 2015
ENTRADA GRATUÏTA, AFORAMENT LIMITATNOTA: Per a la xerrada, cal recollir les entrades prèviament al Botànic des del dia 7 de novembre a la taquilla. Oberta de dilluns a diumenge de 10 a 18h. Màxim 2 per persona.
LLOC: Auditori Joan Plaça
HORARI: de 10.30 a 20h
La mescla de natura i fotografia té molts seguidors, i al Botànic s’ha organitzat, de la mà del Foro Valencia Foto i la llibreria Railowsky, una nova trobada per parlar-ne, amb un concurs de microrelats i una masterclass del conegut i premiat fotògraf Chema Madoz. I és que no només calen cursos de formació per adquirir tècnica, també cal recórrer als que més experiència tenen per parlar d’inspiració, opcions, recursos i tot allò que puga sorgir.
Chema Madoz va estudiar fotografia al mateix temps que història de l’art, i al 85 exposa per primera vegada una mostra individual del seu treball a la Reial Societat Fotogràfica de Madrid. La seua trajectòria des d’aquell moment inclou nombroses exposicions individuals i col·lectives i diferents publicacions.
Madoz, amb un recorregut internacional, té nombrosos premis, entre ells el Kodak, el Nacional de Fotografia, i el Higashikawa de Japó.  De sempre, els objectes fotografiats en blanc i negre han estat les constants del seu treball. Té cabuda en aquest context la natura? Sembla que sí, i que ell és capaç de traslladar la seua visió conceptual a una branca, una fulla, un camí, i abstraure del paisatge natural una essència que només ell sap captar.
De matí hi haurà lectura de microrelats, i de vesprada, a banda de poder comprar el llibre de Chema Madoz, se’n sortejarà un exemplar, cortesia de la Llibreria Railowsky.

PROGRAMA DE LA JORNADA

10.30h Lectura de microrelats seleccionats al concurs organitzat junt amb la Llibreria Railowsky  sota el tema fotografia i natura.
Projecció del documental   Universo RailowskyEntrada lliure fins completar aforament
16.30h La naturaleza como concepto, Masterclass Chema Madoz
Entrada només amb inscripció prèvia o entrada adquirida al Botànic. L’accés es tancarà a les 17h, es prega puntualitat

No hay comentarios:

Publicar un comentario