domingo, 25 de septiembre de 2016

Eventos: Hoy domingo, visitas guiadas gratuitas al Jardín Botánico. 1 y 2 de octubre: Jornada de Cactus y Suculentas

TORNEN ELS ITINERARIS BOTÀNICS AMB EL GABINET DE DIDÀCTICA!

DIA: 25 SETEMBRE 2016
Recuperem les visites guiades gratuïtes del Jardí Botànic, perquè no digueu que no coneixeu bé aquest espai verd al centre de la ciutat que és el Botànic de la Universitat de València. Perquè, com cada últim diumenge de mes, aquest 25 de setembre podreu afegir-vos a les visites guiades gratuïtes dirigides pel Gabinet de Didàctica del Botànic, i que començaran en la porta principal del Jardí a les 11 i a les 12h.
La proposta de les visites guiades pretén que el públic, només abonant l’entrada al Jardí, tinga accés a una passejada guiada pels racons més interessants del Botànic. I és que aquest jardí amaga molt més del que sembla, col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, un umbracle... Però no només pel que fa a les plantes, també l’activitat del Jardí és molt extensa, i va des de la conservació a la didàctica, passant per la divulgació de la ciència i la investigació, detalls que no tothom coneix.
INSCRIPCIÓ EL MATEIX DIA A TAQUILLA:Els interessats es podran apuntar per ordre d´arribada,  en abonar l´entrada al Jardí en taquilla. Hi hauran dues sessions, una a les 11h i una altra a les 12h. No es podrà reservar plaça prèviament.
---------------------------------------------------------------------------------------------

V TROBADA DE TARDOR

DIES: 1-2 OCTUBRE 2016
DURANT TOT EL CAP DE SETMANA AL JARDÍ EXTERIOR
Activitats gratuïtes amb l'entrada al Jardí.
Una vegada més amb l’arribada de la tardor des d’ACYS, l’Associació dels amics dels cactus i altres plantes suculentes, ens conviden a gaudir d’un cap de setmana al Jardí al voltant de les plantes més espinoses del món vegetal. 
Per una banda podreu recórrer la magnífica col·lecció del Jardí de la mà d’especialistes en la matèria mitjançant diferents visites guiades que començaran a la Caseta del Romaní, amb exemplars tan menuts i curiosos com els lithops, els coneguts cactus pedra, i acabaran a la zona exterior amb exemplars de gran envergadura que superen els 2m d’alçària. I per altra, la Plaça Carles Pau s'omplirà de viveristes especialitzats, amb una una secció permanent de venda de cactus per a que no deixeu passar l’oportunitat d’emportar-vos algun exemplar a casa. 
Una trobada per a conèixer millor l'apassionant món dels cactus i les plantes suculentes, autèntics supervivents de les zones més àrides del planeta. Us esperem!
Més informacióacysvalencia.blogspot.com.es

PROGRAMA DE LA JORNADA

DURANT TOT EL CAP DE SETMANA - D'11 A 19H
- Venda de cactus a la Plaça Carles Pau del Jardí. 
DISSABTE 1 D'OCTUBRE
CASETA DEL ROMANÍ - 18.30H
-Visita guiada per la col·lecció de cactus i suculentes del Jardí.
DIUMENGE 2 D'OCTUBRE
CASETA DEL ROMANÍ - 12H
- Visita guiada per la col·lecció de cactus i suculentes del Jardí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario