viernes, 6 de mayo de 2011

Exposició concurs Aula del Cel amb participació del nostre centre. Del 6 al 15 de maig.



PROJECTE AULA DEL CEL

Estufa freda del jardí Botànic de València

Del 6 al 15 de maig

HORARI D'APERTURA

De 10 a 14h i de 16 a 21h.

Entrada gratuïta per als visitants del Jardí

Arriba al Jardí Botànic la sisena edició del Concurs Astronòmic organitzat per l'Observatori Astronòmic de la Universitat de València. Una mostra que recull els treballs dels alumnes de primària i secundària participants amb dibuixos digitals i micro-relats relacionats amb l'astronomia o l'astronàutica, així com fotografies dels diferents rellotges de sol de la comarca. Una bona manera d'acostar l'astronomia i la ciència als estudiants i donar a conèixer les diferents zones de la nostra Comunitat mitjançant els seus costums, cultura i tradicions. Els millors projectes guanyaràn una excursió el pròxim divendres 10 de juny a l'Observatori, situat en "Aras de los Olmos".

Del nostre centre els alumnes del primer cicle de Secundària han participat en la modalitat de micro-relats.



Aquest concurs està emmarcat al projecte educatiu "Aula del Cel" que vol estimular la curiositat i l'interès per l'Astronomia oferint durant el període lectiu diferents activitats a l'Observatori, dirigides a alumnes del tercer cicle de Primària, ESO i Batxillerat. En col·laboració amb Conselleria d'Educació i Cultura de la Generalitat Valenciana.


Enguany van visitar l'Aula del Cel tots els alumnes de 1er i 2n de Secundària, i els de l'Optativa de Física i Química de 4t d'ESO.

No hay comentarios:

Publicar un comentario