domingo, 13 de noviembre de 2011

Notícies diumenge 13 de novembre. Dia Mundial de la Bondat.



El “Dia Mundial de la Bondat” (World Kindness Day) és un esdeveniment anual que es du a terme el 13 de novembre. La idea d'esta commemoració va sorgir fa molt de temps, però només fins a l'any 1997 pres forma a Tòquio (Japó), promoguda per la “World Kindness Movement” (WKM). Des de llavors ve celebrant-se en molts països del món com Canadà, Japó, Austràlia, Brasil, França, Estats Units, Mèxic, Itàlia, Índia, Regne Unit, etc.

El propòsit d'este dia és fer una cridà per a ser feliços i a contribuir a la felicitat aliena, no perquè els altres pensen com nosaltres o entenguen el món de la mateixa manera, sinó perquè són humans i compartim un únic món. Per a això cal mirar més enllà de nosaltres mateixos, més enllà de les fronteres del nostre país, més enllà de la nostra cultura, la nostra raça, la nostra religió, i donem compte que tots som ciutadans del món. Quan ens fem amics d'algú d'una cultura diferent, descobrim que a pesar d'algunes diferències òbvies, hi ha moltes més similituds.




Hui: El Hierro sufre 56 sismos en las últimas 24 horas; El Hierro: la erupción, en directo desde Internet (pots vore http://www.elhierro.es/); Los vigilantes del volcán; Mauritania pide ayuda internacional para combatir la sequía; Cuenta atrás para la XV campaña científica española en la Antártida; Los chinos se rebelan contra la polución; Castaños: del Imperio romano a la modificación genética; ¿Hay vida después del plástico?;









Punts de risc d’inundacions a la Comunitat Valenciana: A merced de la lluvia; Albufera: El lirio gana la partida al cangrejo; Los murciélagos ayudan a los ciegos a ver; Desvelado el significado oculto del 'Copiale Cipher'; Matemáticos. Cinco cabezas prodigiosas; El 'Bill Gates' ghanés y sus colegas africanos; Turistas a miles de metros bajo el mar; Rusia ve probable la caída de la sonda espacial que viajaba a una luna de Marte; Piden una ley para salvar las estrellas; La curiosidad llegará a Marte;

The Russian Soyuz vehicle lifted off for the first time from its new launch complex at Europe's Spaceport in French Guiana on 21 October 2011. Flight VS01 carried the first two operational satellites of Europe's Galileo navigation system into orbit.
This time-lapse movie shows the three-stage Soyuz transfer from the assembly and testing building to the launch pad where it is then raised to the vertical. Once in the Mobile gantry, the Upper Composite containing the satellites and Fregat-MT upper stage is hoisted into position on top of the vehicle. The gantry is then rolled back, clearing the way for Soyuz to lift off:



Investigadores valencianos descubren un fósil de hace 520 millones de años; Valencia se convierte en la capital mundial de la lucha contra la epilepsia; El enigma de las piernas inquietas; Comer por los ojos; Psicologia: ¿Controlamos nuestras Vidas?; i Especial Genoma, el mapa de la vida.

El cervell:


No hay comentarios:

Publicar un comentario